Termékek

Tesy BiLight elektromos vízmelegítő 80L, GCV1004420B11TSR, 2000 W

769 lei

Készleten:

Felszerelés

Függőleges

Kapacitás

Teljesítmény

Felmelegedési idő (min)

128 min

Led kijelző Mükődés alatt

Igen

Vezérlés

Mekanikus

Energia osztály

C

Maximális Nyomás (bar)

8

instant

Nem

Súly

Magasság

Szélesség

Mélység

Model

GCV 804420

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Tesy BiLight elektromos vízmelegítő 80L

A 100 literes villanybojler, 2000 W, BiLight, GCV 100 44 20 B11 TSR, TESY a különleges tulajdonságokkal rendelkező villanybojlerek széles választékába tartozik, amelyek a háztartás különböző fogyasztási helyein egyszerre termelnek meleg vizet.

A BiLight sorozatú kazánokat a legmagasabb európai biztonsági szabványoknak és minőségi követelményeknek megfelelően tervezték.

BILIGHT
A BiLight sorozatú kazánokat a legmagasabb európai biztonsági szabványoknak és minőségi követelményeknek megfelelően tervezték.

Crystal Tech
A Crystal Tech az összes TESY kazán víztartályának új zománcbevonata. Alkalmazása az egyenletes vastagságeloszlás nagyobb pontosságát és a fémhez való jobb tapadást eredményezi, ami garantálja a kazán nagy szilárdságát. A bevonat nagyobb mennyiségű titániumot is tartalmaz, ami még nagyobb szilárdságot garantál. A Crystal Tech emellett továbbfejlesztett felülettel rendelkezik, amely nagyobb kopásállóságot biztosít, függetlenül a víz jellegétől – lágy vagy agresszív, megbízható korrózióvédelmet és a kazán problémamentes használatát biztosítja, függetlenül a víz jellegétől vagy minőségétől.

Insutech
Precíz technológia a rendkívül hatékony szigetelés előállítására, amely védi a melegvíz hűtését a tartályban a felhasználásig. A technológia egyedülálló előnyei a következőkön alapulnak: Az innovatív kialakításnak köszönhetően nincs hőhíd a tartály és a falra szerelhető tartó között, így akár 16%-kal alacsonyabb hőveszteség érhető el. A víztartály tökéletes igazítása a burkolat mentén és a szigetelés pontos hőmérsékleten történő kiöntése, ezáltal biztosítva a nagy sűrűségű poliuretán szigetelés egyenletes eloszlását.

Dugattyú hatás
A rozsdamentes acél hidegvíz-fúvóka innovatív kialakítása (szabadalmaztatott elem) csökkenti a hideg és meleg víz keveredését, így akár 15%-kal több vizet biztosít a fogyasztónak.

Plazmahegesztés

Egy csúcstechnológiás plazma hegesztési módszer víztartályok gyártásához. Precíziós technológia, amely a víztartály acéllemez évvel megegyező hegesztési rétegvastagságot, valamint sima és sima felületet biztosít a kiváló minőségű üvegkerámia bevonathoz. Elektronikus vezérléssel garantált stabil hegesztési folyamat.

Még több ajánlatért keressen az elektromos vízmelegítő Boiler kategoriában

Szállítás:

Tesy BiLight elektromos vízmelegítő 80L, karton dobozban szállítjuk. A Boiler hez mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. A szállítási határidő Romániaban 2-3 nap alatt, Magyarország ra az átutalás kővető 5 munkanap alatt történik.

Kiszállítjuk Magyarország és egész Európa szerte.

eSemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “Tesy BiLight elektromos vízmelegítő 80L, GCV1004420B11TSR, 2000 W”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár