Fatüzelésű főzőkályha

Egy energiatakarékos megoldásra vágyik sütés és főzéshez? A régmúlt karakteres ízt varázsolhatja az asztalra nap mint nap, ha az fatüzelésű főzőkályhát választja. Kategóriánkban több modellt is megtalál!

Termékek megtekintése

Kandallók

A szabadon álló kandallók házak kiegészítő fűtésére vagy nyaralók fűtésére ajánlott.

Termékek megtekintése

Hordozható cserépkályha

Ha egy időtálló, különleges és praktikus berendezéssel szeretné otthonát gazdagítani, ha vágyik arra, hogy kicsit visszarepüljön az időben, a csempekályha tökéletes választás, ám egy modern konyhában is jól tud mutatni, ha megfelelően van kivitelezve.

Termékek megtekintése
2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

9:00 és 17:00 óra között
Bármilyen kérdésre

Rólunk

„Szeretem a tüzet nézni. A tűz örök rejtelem és jóleső melegség. Aki a tüzet nézi, annak a lelke megcsöndesül; valami édes félálom szállja meg – édes félálom: nyugodalom.”

Cégünk családi vállalkozásként indult egy fűtéstechnikát is forgalmazó üzlettel. Az elmúlt évek tapasztalatainak, a változó piaci igényeknek és a pozitív vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően úgy döntöttünk, hogy online is szeretnénk minőségi kiszolgálást nyújtani a régi és leendő ügyfeleinknek is. Ezért indult el web áruházunk, ahol munkatársaink szakmai tanácsadással segítenek Önnek a megfelelő termék kiválasztásában. Alapelvünk a vevőközpontúság, küldetésünk, hogy elégedett, visszatérő vásárlóink/partnereink/ügyfeleink legyenek. Ezért felkészült és elhivatott csapatunk áll rendelkezésére, mely folyamatosan fejlődik, hogy magas szintű szolgáltatást tudjon nyújtani. 

Termékek

A termékeink között megtalálhatók a modern és klasszikus kialakítású kályhák és kandallók, melyekből mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Magas minőségű alapanyagokból gyártott termékeinkkel biztosak vagyunk benne, hogy Ön is elégedett lesz. 

Szakterületünk

Széles kandalló választékot kínálunk, megbízható minőségben, klasszikus és modern formában egyaránt. Web áruházunkban talál szabadon álló kandallókat, vízteres kandallókat, főzőkályhákat, cserép melegítőkályhákat, valamint rozsdamentes acél és festett fürdőszoba bojlereket is. Meglévő termékeink mellett készletünket folyamatosan bővítjük a piaci igényeknek megfelelően.
Forduljon hozzánk bizalommal, vásároljon lakása kényelméből, válassza a minőséget és töltse be otthonát melegséggel. Virtuális üzletünk ajtaja mindig nyitva áll Ön előtt.

Kérdése van?
Szeretne egy ajánlatot?

Hírek és
újdonságaink

Érdekli?
Rendeljen most!

Kosár