200L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítő, TESY EV7/5S2 200 60 F40 TP2

233 502 Ft

3 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 243
Kategória:
Brand:
Tömeg
70 kg
Méretek
60 × 60 × 120 cm
Tip boiler

Solar cu dublu serpentină

Szerelés
Kapacitás
Felmelegedési idő (perc)
Vezérlés
Temperatura maximă de funcționare

95 °C

Energetikai osztály

Maximum nyomás (bár)

Protecție rezervor

Spumă poliuretanică, Emailat

Átmérő

200L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítő

A 200L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítő kiváló választás otthoni melegvízellátáshoz és kisüzemi felhasználáshoz. Ez a vízmelegítő könnyen felszerelhető a földre, és hatékonyan biztosítja a melegvíz ellátását.

A tartály 200 literes kapacitással rendelkezik, amely elegendő mennyiségű melegvizet biztosít a mindennapi igények kielégítéséhez. Az innovatív szerpentin rendszernek köszönhetően a felmelegedési idő mindössze 39 perc, így gyorsan és hatékonyan biztosítja a melegvíz szolgáltatást a felhasználóknak. A víz hőmérséklete 15 és 60 Celsius-fok között szabályozható, hogy mindenki igényeihez igazodjon.

A vízmelegítő vezérlése mekanikus, így könnyen kezelhető és beállítható. A maximális működési hőmérséklet 95 Celsius-fok, amely ideális a melegvíz kényelmes használatához. Mekanikus vezérlés esetén egyszerűbb és intuitívabb a kezelhetőség, tartósabb és kevésbé hajlamos a meghibásodásra, költséghatékonyabb, könnyen karbantartható, és megbízhatóbb működést biztosít.

Energiaosztályát tekintve a vízmelegítő B rangsorolást kapott, ami azt jelenti, hogy energiatakarékos és környezetbarát működést biztosít. Ez csökkenti az energiafelhasználást és hozzájárul a fenntartható életmódhoz.

A vízmelegítő maximális nyomása 8 bar, ami biztonságos üzemelést garantál. Fontos, hogy a vízmelegítő megfelelően képes legyen kezelni és elviselni a nyomást, mivel túl magas nyomás esetén veszélyes lehet a berendezésre és a felhasználóra nézve. Az 8 bar maximális nyomás azt jelenti, hogy a vízmelegítő biztonságosan működik a megadott nyomás alatt, és nincs szükség további nyomáselosztó rendszerekre vagy biztonsági eszközökre.

A vízmelegítő kompakt méreteivel könnyen beilleszthető a rendelkezésre álló helyiségbe. Az átmérője 600 mm, míg a magassága 1200 mm.

A 200L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítő megbízható, hatékony és tartós megoldást nyújt a melegvíz ellátására. Ideális választás otthonokba és kisüzemi környezetekbe, ahol megbízható melegvízellátásra van szükség.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.