Áruház

Szabadon álló kandallók

A mobil kandalló gyakorlatilag a kandalló másik szokványos elnevezése. Illetik még őket szabadon álló, hordozható kandalló, illetve kályha névvel is.

Termékek megtekintése

Vízteres kandallók

Az egész házat egy nagy teljesítményű fűtőberendezés és a kandalló varázsa melegíti. A vízteres kandalló hatékony ötvözete a modern és a hagyományos fűtési technikáknak.

Termékek megtekintése

Hordozható cserépkályhák

Ha egy időtálló, különleges és praktikus berendezéssel szeretné otthonát gazdagítani, ha vágyik arra, hogy kicsit visszarepüljön az időben, a csempekályha tökéletes választás, ám egy modern konyhában is jól tud mutatni, ha megfelelően van kivitelezve.

Termékek megtekintése

Grillsütők, Kerti sütők

Ha szeretsz grillezni, egy kerti grill beszerzése remek ötlet! Webáruházunkban megtalálhatóak az öntvény tárcsalapok, faszenes grillek több kivitelezésben. Olcsó árkategóriában és prémium minőségben is.

Termékek megtekintése

Fatüzelésű főzőkályhák

Egy energiatakarékos megoldásra vágyik sütés és főzéshez? A régmúlt karakteres ízt varázsolhatja az asztalra nap mint nap, ha az fatüzelésű főzőkályhát választja. Kategóriánkban több modellt is megtalál!

Termékek megtekintése
Ansamblu boiler inox 120l focar fontă, pe lemne, 7,5 kW

Fa tűzelésű vízmelegítő kazánok

A fürdőszobai kazán, fűtésre és háztartási meleg víz előállítására szolgál 65 ° C hőmérsékletig, házakban és lakóterekben. Szilárd tüzelőanyag elégetésével, a kazánban lévő víz felmelegítésével.

Termékek megtekintése

Electromos és vegyes tüzelésű Vízmelegítők

Az elektromos tárolós vízmelegítők, bojlerek magas komfort érzetet biztosítanak, miközben a telepítési költségük alacsony. Mivel a vizet elektromos energia ..

Termékek megtekintése

Puffer tartályok

A puffertartály egy melegvíztároló, amely igen jó szigeteléssel van ellátva. Feladata a melegvizet előállító készülékek, berendezések pl. kazán, kandalló, napkollektor stb. által előállított hőenergiát a későbbi felhasználás céljából tárolja.

Termékek megtekintése
Cazan termic pe lemne din oțel

Acél fatüzelésű kazán

Az acél lemez kazán családi házak, hétvégi házak, nyaralók és más hasonló házakat melegítésére kiválló választás. A termékeink magas hatékonysággal mükődnek és stabil alternativát kinálnak. Válassza ki a kivánt terméket az igénye szerint és mi segitünk megvalósitani az igényeit.

Termékek megtekintése
Pastile pentru aprins focul Flamex

Begyújtó szerek

Oldalunkon széles választékban talál kandalló begyújtó szereket, hogy a befűtés igazi élmény legyen. A kandalló begyújtó szerek használatával, gyorsan és egyszerűen lobbanthatja lángra a tüzet.

Termékek megtekintése

Tágulási tartályok

A víz hőmérséklet változása nyomásingadozást okoz, aminek kiengyenlítését a tágulási tartály végzi el. A tartályban egy membrán található, aminek a feladata a tágulási tartályban található levegő és folyadék szétválasztása.

Termékek megtekintése

Füstcsővek és idomok

Weboldalunkon a füstcsövek, füstszerelvények széles választéka megtalálható pl. könyök, füstcső, rozetta, átalakító. Kínálatunkban megtalálja az általunk árusított kandallókhoz, az összes szükséges szerelvényt.

Termékek megtekintése

Ajtótömítés, tűzálló- hőálló szigetelések kandallóajtóhoz

Kiváló, gyári minőségű tömítések széles választékát kínáljuk Önnek. A kimagasló minőségű, Európában készülő kerámiaszálas tömítéseink, akár 600 fokig terhelhetőek.

Termékek megtekintése
Kosár