Tesy termoelektromos vegyes vízmelegítő 120L, GCV9S 1204420 B11 TSR, jobb oldali csatlakozással

101 140 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 239
Kategória:
Brand:
Tömeg
40 kg
Méretek
47 × 55 × 115 cm
Szerelés
Kapacitás
Teljesítmény
Felmelegedési idő (perc)
Vezérlés
Energetikai osztály

Maximum nyomás (bár)

Tesy termoelektromos vegyes vízmelegítő 120L

Fedezze fel a Tesy termoelektromos vegyes vízmelegítőt, amely megbízható és hatékony megoldást kínál otthona melegvíz-ellátására. Ez a 120 literes vízmelegítő kiváló minőségű és magas teljesítményt nyújt, biztosítva a melegvíz hozzáférést a mindennapi szükségletekhez.

A Tesy termoelektromos vízmelegítő egyszerűen felszerelhető függőleges elhelyezéssel, ami helytakarékosan használható. A 2000 W teljesítmény gyors és hatékony melegvíz előállítást tesz lehetővé. A felmelegedési idő mindössze 3 óra és 8 perc, így gyorsan és hatékonyan készítheti el a melegvíz ellátást otthonában.

A vízmelegítő LED kijelzővel rendelkezik, amely működés közben információkat jelenít meg. A mekanikus vezérlés lehetővé teszi a könnyű és egyszerű hőmérsékletbeállítást. A vízmelegítő maximális nyomása 8 bar, ami biztonságos és megbízható üzemeltetést garantál.

A Tesy termoelektromos vízmelegítő energiatakarékos, C energiaosztályba tartozik. Ezáltal nem csak megbízható és hatékony melegvíz-ellátást nyújt, hanem hozzájárul az energiamegtakarításhoz is. A vízmelegítő kompakt mérete lehetővé teszi a könnyű telepítést és a helytakarékos elhelyezést.

A Tesy termoelektromos vegyes vízmelegítő 120L jobb oldali csatlakozással rendelkezik, ami megkönnyíti az installációt és az összekapcsolást a meglévő vízrendszerrel. A vízmelegítő súlya 39,15 kg, magassága 1150 mm, szélessége 440 mm és mélysége 470 mm, így ideális választás otthoni melegvíz-ellátásának biztosítására.

A jobb oldali csatlakozás fontossága abban rejlik, hogy megfelelő összekapcsolást és csatlakozást biztosít a vízmelegítő és a meglévő vízrendszer között. A vízmelegítőnél a jobb oldali csatlakozás azt jelenti, hogy a víz be- és kivezetése a jobb oldalon található csatlakozók segítségével történik. Az egyenletes és hatékony vízhozam érdekében fontos, hogy a vízmelegítő csatlakozói megfelelően illeszkedjenek a meglévő vízvezetékekhez. A jobb oldali csatlakozás lehetővé teszi a vízmelegítő és a vízrendszer közötti könnyű összeköttetést, így biztosítva a megbízható és eredményes működést.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.