Kosár

Felhasználási feltételek

Definíciók

A www.dev.esemineu.ro weboldal tulajdonosa és a www.dev.esemineu.ro weboldalon keresztül értékesített összes termék eladója az SC Electro-pont Group SRL, amelynek székhelye Székelykeresztúr, Szabadságtér, 54.szám, bejegyzési szám a cégjegyzéknél: J19 / 367/2013, CIF RO32555654.

Vevő – bármely természetes vagy jogi személy, aki megrendelés leadásával és nyilvántartásával: (a) online ezen a weboldalon vagy (b) telefonon – fogyasztónak minősül.

Online megrendelés – a vevő által küldött online megrendelés a szükséges technikai lépések elvégzésével és a weboldalon történő megrendeléssel, az online értékesített termékek megvásárlásához, a jelen feltételekben meghatározott feltételekkel.

Telefonos megrendelés – a vevő által a szükséges technikai lépések elvégzésével elküldött telefonos kérés az online értékesített termékek megvásárlásához, a jelen feltételekben meghatározott feltételek mellett.

Rendelés – Online megrendelés vagy telefonos megrendelés

Termék – minden olyan áru, amelyet az Electro-pont group SRL a www.dev.esemineu.ro weboldalon keresztül értékesít, amelyet a vevő az dev.esemineu.ro weboldalon indított megrendelés útján kért, amelyet az eladó szállít, a jelen feltételek szerint.

Szellemi tulajdonjogok

Az Electro-pont Group SRL által bejegyzett védjegyeket a hatályos jogszabályi előírások és az Electro-pont Group SRL által bejegyzett védjegyekkel azonos vagy hasonló elnevezésekkel ellátott védjegyek védelme érdekében használják termékek vagy bármely termék azonos vagy hasonló megjelölés alatt történő forgalmazása során, a nevek felhasználása, bűncselekménynek minősülnek, a törvény szerint büntetik.

A weboldal tartalma és grafikája, beleértve, de nem kizárólag, az összes szöveges formátumú tartalmat, képeket, audiovizuális elemeket, szoftvereket, valamint az összes jelenlegi és jövőbeni szolgáltatás és létesítmény műszaki forrását, kivéve, ha kifejezetten más tulajdonosot említenek, az oldalak forrásai, valamint bármely más anyag, amelyet bármilyen formában továbbítanak a felhasználók, az dev.esemineu.ro weboldal tulajdonosához tartoznak és a weboldal tartalmát képviselik.

A weboldal tartalma, függetlenül attól, hogy mely területen található a webhelyen, és a típustól függetlenül, kizárólag személyes célokra használható fel. A tartalom harmadik felek általi, nem személyes célokra történő felhasználása csak a weboldal tulajdonosának írásbeli, kifejezett és előzetes beleegyezésével történhet. Ezért tilos a weboldal tulajdonosának írásbeli beleegyezése nélkül lemásolni, átvenni, sokszorosítani, közzétenni, továbbítani, eladni, terjeszteni a weboldal vagy annak bármely részének teljes egészét, részben vagy módosítását személyes céltól eltérő célokra.

Ha beleegyezésünket szeretné beszerezni bármilyen anyag, szöveg stb. használatához a weboldal tartalmából, vagy ha értesíteni akar minket a weboldalon található bármely kép, szöveg, anyag, tartalom, audio-video anyag illetéktelen használatáról és a szerzői jogok megsértéséről, írhat egy e-mailt a következő címre: electropont1 @ gmail.com

Az esemineu.ro weboldal és a weboldalon keresztül kínált szolgáltatások elérése és működtetése

Az eladó megtesz minden szükséges intézkedést és törekszik annak biztosítására, hogy a weboldalon közzétett információk, beleértve a termékek leírását és a felsorolt ​​árakat, mindig helyesek és teljesek legyenek. A hibákat azonban nem lehet teljesen kizárni. Ilyen helyzetekben az eladó megpróbálja a lehető leghamarabb eltávolítani az összes hibát.

Önnek, mint vevőnek, szem előtt kell tartania, hogy a termékek online megrendeléssel történő vásárlása más élményt jelent, mint az offline, üzletekben vagy más kiskereskedelmi helyeken történő vásárlás.

A weboldalon található fotók és képek csak szemléltető célokat szolgálnak. A termék pontos leírásához és a benne lévő részletekhez alaposan olvassa el a megfelelő termékleírást.

A termékeket csak annyiban szállítjuk, amíg rendelkezésre állnak, így fennáll annak a veszélye, hogy az eladó nem tudja leszállítani a megrendelést. Az eladó fenntartja a jogot arra is, hogy bármely terméket bármikor visszavonjon az értékesítésből. Ilyen helyzetekben az eladó egyetlen felelőssége az Ön iránt az azokért a termékekért fizetett összegek teljes visszatérítése, amelyeket 14 (tizennégy) nap alatt már nem tud szállítani / visszavont a marketingtől.

Regisztráció az esemnieu.ro oldalon

Megrendeléskor regisztrálhat weboldalunkon. Ha regisztráció nélkül szeretne megrendelni, akkor erre is lehetősége van. De Ön köteles megadni a megrendelés teljesítéséhez szükséges személyes adatokat, például számlázási adatokat, szállítási adatokat stb. A vevő számlájának megnyitásakor személyes adatokat és / vagy a jogi személy adatait kérjük, amelyek szükségesek a vevő azonosításához és a személyazonosságával kapcsolatos visszaélések megakadályozásához, valamint a szerződés teljesítéséhez és a vevő által leadott megrendelés teljesítéséhez.

Ahhoz, hogy regisztrálni tudjon az dev.esemineu.ro weboldalon, és számlát nyithasson a megrendelés leadásához, 18 évesnek kell lennie, a regisztrációkor közölnie kell velünk egy érvényes szállítási címet, egy e-mail címet – érvényes e-mail és telefonszám, ahol kapcsolatba léphet veled.

Az eladó fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa a regisztráció iránti kérelmet, amennyiben megállapítja, hogy a megadott információk nyilvánvalóan ellentmondanak a valóságnak. Az eladó nem vállal felelősséget a megrendelések kézbesítéséért vagy bármilyen hibáért, ha a vevő a regisztráció során vagy a megrendelés leadásakor hiányos vagy helytelen információt adott meg, vagy nyilvánvalóan érvénytelen vagy nem egyeztetett össze a valósággal.

A regisztráció után a felhasználó kap egy regisztráció megerősítő e-mailt, amely hozzáférési linket

Termékek rendelése

A vevő a termék kiválasztásával és a “Kosárba helyezés” gomb megnyomásával indíthatja a megrendelést. Ha szeretne kuponokat igénybe venni, be kell írnia a kuponkódot, és meg kell nyomnia a “Beváltás” gombot. A “Bevásárlókosár” azonnal megjelenik, ha a kupont elfogadták, és a vevő azonnal ellenőrizheti a kapott kedvezményt. A megrendelés teljesítése érdekében a vevő a “Tovább” gombra kattint, majd ezt követően választja a hitelesítést vagy a nem regisztrált felhasználót. A vevő a következő lépésben megadja a számlázáshoz és a termék kiszállításához szükséges adatokat. Szállítási módban a vevő választhat az áruházainkból a termék kézbesítési címre történő kézbesítése vagy a személyes termék átadása között. A fizetési módban a vevő a fizetési módot választja, a visszatérítés, a kártya és a fizetési megbízás lehetőségeivel. A megrendelés végén a vevőnek lehetősége van még egyszer ellenőrizni a bevásárlókosarát, üzenetet, megjegyzéseket írni a megrendelés mellé és elfogadja a szerződés feltételeit.

A megrendelés leadása után a vevőt azonnal értesítik a megrendelés regisztrációjáról a weboldalon található üzenet segítségével, és e-mailt kap, amely tájékoztatja a megrendelés feldolgozásban történő bejegyzéséről és a termék részleteiről az online megrendelés teljes költségével, beleértve a szállítási költségeket.

Fizetés

A www.dev.esemineu.ro weboldalon megjelenő termékek és szolgáltatások árai a hatályos törvényeknek megfelelően tartalmazzák az áfát.

Az árak megrendeléskor érvényesek, üzletünk termékei mellett jelennek meg. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási díjat.

A szállítási díjra vonatkozó információk a megrendelés feltételeiben találhatók, és a megrendelés teljesítése előtt, illetve a vásárlási feltételek között olvashatók. Külön kiemelik a szállítási költségeket, valamint a vételár korlátját, amelytől a szállítási költségek ingyenesek.

A termékek vagy az árak hibája vagy szabálytalansága esetén az eladó fenntartja a jogot azok kijavítására. Ilyen helyzetekben a hiba kiértékelése vagy kijavítása után a vevőt tájékoztatják a változásokról. A vevőnek lehetősége van még egyszer megerősíteni megrendelését vagy bármelyik fél lemondhatja azt.

Az ár, a fizetési mód és a fizetési határidő a megrendelésben van megadva. Az eladó a leszállított árukról számlát állít ki a vevő számára, a vevő kötelessége, hogy a hatályos jogszabályokkal összhangban a számla kiállításához szükséges összes információt megadja.

Az eladó, S.C. Electro-pont Group S.R.L. elküldi a vevőnek a megrendeléssel kapcsolatos számlát, valamint a megrendeléssel kapcsolatos minden egyéb fizetést elektronikus formában, e-mailben, a vevő által a számláján megnevezett és nyomtatott e-mail címre.

A megrendeléssel kapcsolatos számla helyes közléséhez a vevőnek kötelessége, hogy szükség esetén frissítse a számláján lévő adatokat és hozzáférjen az egyes megrendelésekhez kapcsolódó, a számlán lévő információkhoz és dokumentumokhoz.

A megrendelés elküldésével a vevő vállalja, hogy a számlákat elektronikus formában, e-mailben megkapja a számláján szereplő e-mail címre.

Ha ezek az információk 48 órán belül nem állnak rendelkezésre az ügyfélfiókban, kérjük, értesítsen minket erről a problémáról az e-mail címen: electropont1@gmail.com.

A vevő a következő fizetési módok közül választhat:

A fizetés a Stripe által kínált biztonságos online fizetési szolgáltatáson keresztül történik, ebben az esetben a vevő a fizetési összesítő oldalon egy űrlapon megadhatja a hitelkártya / bankkártya adatait, valamint megtalálja a befizetés lehetőségét, anélkül, hogy átirányítanák egy másik oldal címére.

Utánvét, készpénz, lej a termék kézbesítési címre történő kézbesítése vagy a termék boltba vitele alkalmával.

Fizetés fizetési megbízással, ebben az esetben a vevő e-mailben megkapja a fizetési részleteket és az elektronikus számlát a megrendelés leadása után.

Termékkiszállítás és kockázatátadás

Az eladó vállalja, hogy a termékeket háztól házig futárszolgálattal szállítja a vevőhöz vagy az Electro-pont üzletbe, az utóbbi lehetősége szerint, és biztosítja a kísérő dokumentumok továbbítását.

A termékek kézbesítése a futárszolgálaton keresztül vagy az eladó saját autójával a háztól házig rendszerben a következő feltételek szerint történik:

Azoknál a termékeknél, amelyek raktáron vannak az dev.esemineu.ro webhelyen, és megjelennek a weboldalunkon, a készleten lévő vagy korlátozott készletre vonatkozó megrendeléseket a megrendelés leadásától számított 1-5 munkanapon belül kézbesítjük.

Azoknál a termékeknél, amelyek nincsenek raktáron, az dev.esemineu.ro webhelyen a “Rendelésre” jelenik meg, a megrendelés leadásától számított 7-60 naptári napon belül szállítjuk.

A kézbesítés napján az eladó futárcége / eladó-asszisztense telefonon vagy SMS-ben keresi meg Önt a megrendelés során megadott mobiltelefon-telefonszámon.

Az eladó mindent megtesz annak érdekében, hogy a megrendeléseket a megbeszélt időpontban kézbesítse futárral és az üzletben. Ha a terméket a vevő által meghatározott és egyeztetett időpontban nem veszik át az üzletből, a megrendeléseket további 48 órán keresztül tároljuk. A tárolási idő leteltével a szerződés megrendelését joggal, az eladó előzetes értesítése és a bíróság beavatkozása nélkül felmondottnak tekintjük. A megrendelésnek megfelelő összeget a tárolási idő lejártától számított 14 naptári napon belül teljes egészében visszatérítjük.

A termékek leszállítása a vevő által a megrendelés során erre a célra megadott címen történik. Szükséges, hogy a termékek szállításához megadott cím Románia területén legyen.

Ön, mint vevő, kizárólag azért felel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kézbesítés erre a címre történhet és hogy a kézbesítés napján rendelkezésre áll ezen a címen, hogy elfogadja / átvegye a megrendelt termékeket. Megadhat egy eltérő szállítási címet is, amely nem a számlázáshoz van feltüntetve.

Az eladó biztosítja a termék megfelelő csomagolását és a kísérő dokumentumok továbbítását. Az eladó a terméket Románia területén szállítja.

Szállításkor, a termékek átvételét követően, a vevőnek joga és kötelessége ellenőrizni a beérkezett csomagok számának helyességét és sértetlenségét, valamint minden esetleges szabálytalanságot be kell jelenteni a megrendeléssel kapcsolatos szállítási bizonylaton, és azt a megrendelőnek alá kell írnia. A szállítási okmány aláírásának megtagadása a termékek átvételének megtagadását jelenti. A vevő és a termékeket leszállító futár jelentést készít a termékek beérkezésekor jelentett szabálytalanságokról, azok mennyiségéről vagy minőségéről. Ezek a termékek átvételére vonatkozó rendelkezések érvényesek mind az dev.esemineu.ro által felhatalmazott futárral történő szállítás esetén, mind pedig az dev.esemineu.ro saját termék-szállítási szolgáltatásán keresztül történő szállítás esetén az dev.esemineu.ro saját autóján keresztül.

Az elfogadás akkor történik, ha a termék megfelel a megrendelésben említett műszaki jellemzőknek. Ha a vevő úgy találja, hogy a leszállított termékek nem felelnek meg a műszaki előírásoknak, akkor az eladó visszafogadja a termékeket. Ezenkívül az dev.esemineu.ro ( SC. Electro-pont Group S.R.L.) által értékesített és szállított termékek esetében a vevő részesül abban, hogy a termékeket 14 naptári napon belül visszaküldi. Ebben az esetben a “Termékvisszatérítés” eljárás előírásait betartják.

“Termékvisszatérítés” eljárás.

A szállítási dokumentumok aláírása után a vevő fizikai tulajdonba kerül a megrendelt termékek felett. Ettől a pillanattól kezdve a vevő vállal minden kockázatot a termékekre, elvesztés vagy károsodás kockázatát.

Ha a vevő rájön, hogy a termék nem felel meg a megrendelés műszaki jellemzőinek,  nem sértetlen, hiányzik valamilyen alkatrész, kiegészítő stb. vagy bármilyen más szabálytalanság, hiba stb. értesítést küld a problémáról azáltal, hogy kitöltötte az elektronikus űrlapot, amelyet a vevő a weboldalunkon keresztül a “Termékvisszaszállítás” eljárás során elérhetővé tett.

A fentiek egyike sem érinti a törvény által a vevőnek, mint fogyasztónak biztosított jogokat. További információért forduljon a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz (0219551) vagy az SC. Electro-pont Group SRL-hez a 0754651292 telefonszámon.

Ha panaszkodni szeretne az eladó által szállított termékkel szembeni elégedetlenséggel kapcsolatban, kapcsolatba léphet az Electro-pont Group SRL-vel az electropont1@gmail.com e-mail címen vagy a +40 754651292 telefonszámon.

A vevőnek lehetősége van lemondani a leadott megrendelést a kézbesítés pillanatáig.

Megadott garanciák

Az dev.esemineu.ro weboldalon keresztül értékesített termékek egyaránt részesülnek a törvény által a fogyasztó javára biztosított garanciákból, valamint azokból a kereskedelmi garanciákból, amelyeket az eladó a legálisak mellett a fogyasztóknak nyújt. A termék szavatosságára vonatkozó összes információt, ideértve, de nem kizárólag a gyakorlási feltételeket, a jótállási jegy tartalmazza.

A termékek újak, eredeti csomagolásban és az egyes gyártók által engedélyezett forrásokból származnak.

Az Electro-pont Group SRL által értékesített és szállított termékek esetében a jótállási tanúsítványokat közvetlenül a gyártó állítja ki.

A megrendelésben szereplő termékkel kapcsolatos jótállási bizonyítvány helyes közléséhez a vevő köteles minden esetben frissíteni a számláján szereplő adatokat, és hozzáférni az egyes megrendelésekhez kapcsolódó, a számlán meglévő információkhoz és dokumentumokhoz.

Ha ez az információ 48 órán keresztül nem áll rendelkezésre az ügyfélszámlán, kérjük, értesítsen minket e-mailben: electropont1@gmail.com

Korlátolt felelősség

A felhasználó vagy a vásárló a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően és saját felelősségére köteles használni a weboldal jelenlétét.

A weboldal használata vírusok vagy bármilyen más program vagy anyag szándékos bevezetése céljából, amely technikailag káros vagy romboló, nem megengedett. Tilos jogosulatlan hozzáférést elérni ehhez a weboldalhoz, a kiszolgálóhoz vagy bármely más szerverhez, számítógéphez vagy adatbázishoz, amely ezzel a webhellyel kapcsolatos. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával vállalja, hogy nem támadja meg ezt a weboldalt egy szolgáltatás blokkoló vagy elosztott blokkoló támadással. E záradék rendelkezéseinek be nem tartásáról az illetékes hatóságoknak jelentést kell tenni a jogi szankciók alkalmazása érdekében, és ennek eredményeként a weboldal használatának jogát azonnal felfüggesztik.

A felhasználó vagy a vevő az általa kínált weboldalt saját felelősségére használja, az eladó semmilyen módon nem felelős semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, amelyet a weboldal használata vagy belépése / felkeresése vagy a webhelyen található információk felhasználása okoz.

Ezért azt javasoljuk, hogy győződjön meg arról, hogy megfelelő védelmi rendszer van a számítógép védelme érdekében a vírusoktól és / vagy egyéb káros tartalomtól.

Az eladó nem vállal felelősséget a hibák vagy mulasztásokért, amelyek előfordulhatnak az anyagok elkészítésében vagy a webhelyen történő bemutatásában, anélkül, hogy ez a rendelkezés a törvény szerint befolyásolná a fogyasztók jogait.

Weboldalunk felhasználója megérti és egyetért azzal, hogy az Általános Szerződési Feltételek szerint szigorúan tilos ezt a weboldalt szolgáltatásblokkoló vagy elosztottblokkoló szolgáltatással támadni. E záradék rendelkezéseinek be nem tartásáról a jogi szankciók alkalmazása érdekében az illetékes hatóságokat jelenteni kell, és a weboldalunk használatához való jog azonnali felfüggesztését vonja maga után.

Az eladó mindent megtesz és megtesz minden szükséges intézkedést a biztonságos navigáció biztosítása érdekében ezen a weboldalon. Nem garantálja, hogy a weboldal, az általa tárolt szerverek vagy az elküldött e-mailek mentesek vírusoktól vagy egyéb potenciálisan káros számítógépes alkatrészektől, hogy ne tartalmazzanak hibákat, kihagyásokat, meghibásodásokat, késéseket vagy megszakításokat a működésben vagy az átvitelben vagy bármilyen más hasonló tényezőt.

Az eladó semmilyen módon és semmilyen mértékben nem tehető felelőssé a tartalomért, ideértve, de nem kizárólag, az anyagokat, termékeket, promóciós tevékenységeket, reklámozást, harmadik felek weboldalain keresztüli reklámozást, amelyek elküldhetnek bármilyen linket az eladó honlapján.

Az eladó fenntartja a jogot, hogy technikai hibák vagy a technikai hibák miatt nyilvánvalóan téves / nevetséges árak miatt visszavonja a weboldalon megjelenő termékek megrendeléseit, aminek következtében a vevő a lemondott megrendelések ellenében fizetett teljes összeget visszatéríti, ha az eset, 5 (öt) napon belül.

Az eladó minden ésszerű erőfeszítést megtesz a weboldalán közzétett információk és képek, anyagok pontosságának biztosítása és a weboldal iránti bizalom fenntartása érdekében, megpróbálja a lehető leghamarabb kijavítani a hibákat és hiányosságokat, de nem vállal felelősséget, amennyiben azokat a weboldal felhasználói vagy bármely más harmadik fél közvetlenül vagy közvetve elérhetővé tett az eladó számára.

Az eladó nem felelős a felhasználóktól kapott információk pontatlanságáért, hibáért vagy kihagyásáért. A weboldal felhasználója kifejezetten vállalja, hogy mentesíti az eladót minden olyan jogi vagy bíróságon kívüli felelősség alól, amely a weboldal helytelen vagy csalárd használata miatt következik be.

Előre nem látott külső körülmény esetén az eladó és / vagy az üzemeltetők, az igazgatók, az alkalmazottak, a fióktelepek, a leányvállalatok és képviselői teljesen mentesülnek a felelősség alól. Az előre nem látott külső körülmény esetei közé tartoznak, de nem kizárólag, az eladó technikai berendezéseinek meghibásodása, az internetkapcsolat meghibásodása, a telefonos kapcsolatok meghibásodása, számítógépes vírusok, a weboldalakhoz való illetéktelen hozzáférés, működési hibák, sztrájk stb.

Alkalmazandó jog és perek

Az dev.esemineu.ro weboldal használatát, a megrendelések továbbítását és a weboldalon keresztüli szerződések megkötését a román jogszabályok szabályozzák.

Bármilyen vitát, amely a weboldal használatával vagy azzal kapcsolatban merül fel, vagy egy megrendeléssel kapcsolatban, szerződéssel lehet be nyújtani a romániai illetékes bíróságokhoz.

A fogyasztók nem mondhatnak le a törvény által számukra biztosított jogokról. Bármely olyan szerződéses kikötés, amely közvetlenül vagy közvetetten lemond vagy korlátozza a törvény által a fogyasztók javára biztosított jogokat, nem kötelező számukra.

A Feltételek módosítása

Az eladónak joga van bármikor és bármilyen módon módosítani a szerződési feltételek bármelyikét, a feltételeket teljes egészében, előzetes értesítés nélkül.

A felhasználó vagy a vevő azzal, hogy továbbra is használja a kínált weboldalt, egyetértését fejezi ki a bevezetett változtatásokkal.

A felhasználót vagy a vevőt minden alkalommal értesíteni fogjuk, amikor az eladó megváltoztatja az adatvédelmi irányelveit, és ha szükséges, az eladó beleegyezését kéri az elvégzett változtatások elfogadásához, az eladó minden alkalommal, amikor beavatkozik, értesíti a felhasználót vagy vevőt  a termék megrendelésének és kiszállításának folyamatával.