Kosár

Van kérdés? Szeretne árajánlatot kérni?

Pontosításra van szüksége? Itt találja a leggyakrabban feltett kérdéseket.

Az ország teljes területére szállítunk, valamint a környező európai országokba is kínálunk szállítási lehetőséget. Tehát, amennyiben Ön az adott országban tartózkodik, vagy az Európai Unió más tagállamában, szállítási szolgáltatásunk elérhető az Ön számára.

A szállítási díj a megvásárolni kívánt termék és a szállítási cím (megye) alapján kerül kalkulálásra. A pontos szállítási díjat a megrendelés leadása során, a fizetési folyamat részeként lehet megtudni.

A termék, amelyet megvásárol, szállítmányozó cég által kerül kézbesítésre, amit mi kizárólag az Ön lakcíméig tudunk biztosítani. Amikor a megrendelését feldolgozzuk, a kiválasztott terméket a szállítmányozó céghez továbbítjuk. A szállítási folyamat során rendszeres frissítéseket és nyomonkövetési, lehetőségeket biztosítunk Önnek, hogy tájékoztatva legyen a csomag útjáról és várható érkezéséről. Ezen felül a kiszállítás előtt pár órával telefonon értesítik Önt.

A szállítás a megrendelés visszaigazolásától számított 2 – 3 munkanapon belül megtörténik. Ez az átlagos időtartam, amely alatt a termék(ek)et kiszállítjuk a megadott címre. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez az időtartam ritka esetekben változhat attól függően, hogy melyik periódusban rendeli meg a termék(ek)et.

Igen, vannak kivételes esetek, amikor van lehetőség arra, hogy a vásárló által meghatározott időpontra ütemezzük a kiszállítást. Azonban nem minden esetben tudjuk garantálni ezt a lehetőséget, mivel ez leginkább a szállítmányozó cégtől és az adott időszaktól függ. Kérjük jelezze az ilyesfajta szándékát a megrendelés leadása során vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy megbeszélhessük a részleteket. Igyekszünk megfelelni a lehetőségeink szerint és az elérhető opciók függvényében.

Termékeink elérhetőségét a weboldalon a termékoldalon található mennyiségi érték jelzi. Amennyiben ez az érték 0, az azt jelenti, hogy a termék jelenlegi készlete kiürült és nem áll rendelkezésre.

Igen, természetesen előrendelhetőek azok a termékeink is, amelyek készletszintje a rendelés pillanatában 0. Ezeknek a termékeknek készletét rövid időn belül feltöltjük, így átlagosan 1 – 2 hét (vagy akár rövidebb időn belül terméktípustól függően) alatt ki is tudjuk szállítani. A pontosabb szállítási időt a rendelés visszaigazolása kapcsán közöljük.

A termékek árai fel vannak tüntetve a weboldalon. Ezeket folyamatosan aktualizáljuk az adott időszak függvényében. Fontos megjegyezni, hogy az árak változhatnak a készletkészültség, akciók vagy egyéb tényezők alapján. Mindig érdemes ellenőrizni az aktuális árakat és akciókat a weboldalon.

Több termék rendelése esetében a szállítási díj változhat. Ez több tényezőtől függ, például a szállítási helyszíntől és attól, hogy ugyanoda kell-e szállítani a rendelésben szereplő termékeket. Emellett a terméktípusok is befolyásolhatják a szállítási díjat. Általában a szállítási ár változásáról a rendelés visszaigazolásával egyidejűleg fogunk tájékoztatást adni, hogy pontosan mennyi a szállítási díj a rendelés összes termékére vonatkozóan.

A rendelést közvetlenül a weboldalunkon keresztül tudjuk leadni a termék kosárba helyezésével, majd azt követően ki kell töltenie a számlázásra és szállításra vonatkozó adatait, végül ki kell választani a fizetési módot.

Amennyiben nem sikerült a rendelés leadása a weboldalunkon keresztül felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A kapcsolatfelvételhez keresse fel a u0022KAPCSOLATu0022 fült a weboldalon, ahol megtalálja az elérhetőségi címeket, például az e-mail címet vagy telefonszámot. Írjon nekünk e-mailt vagy hívjon minket, és a munkatársaink készséggel segítenek Önnek a rendelés leadásával kapcsolatos kérdésekben vagy problémákban.

Három fizetési mód közül választhat: fizethet kártyával, banki átutalással vagy pedig utánvétes fizetésre is van lehetőség. rnAmennyiben kártyával szeretne fizetni, lehetősége van online fizetést kezdeményezni a megadott kártyaadatokkal. Ha a banki átutalást választja, a fizetendő összeget átutalhatja a megadott bankszámlaszámra. Emellett az utánvétes fizetés lehetőséget is felajánljuk, amikor a csomagot kézbesítéskor fizetheti ki a futárnak.rnAz kifizetéssel kapcsolatos módok részleteiért kérjük, tekintse át a weboldalon található „Fizetési lehetőségek” részt, ahol részletes információkat talál a kifizetési folyamatokról.rn

Igen, ha a weboldalon keresztül adja le megrendelését, részletfizetési lehetőséget is kínálunk. Ez a lehetőség a TBI bank által valósul meg, és lehetővé teszi, hogy a vásárló részletekben fizessen egy meghatározott időszak alatt. A részletek és a részletfizetési feltételek részletes tájékoztatását általában a weboldalon található u0022Részletfizetésu0022 vagy u0022Fizetési lehetőségeku0022 menüpontban találhatja meg. Érdemes ellenőrizni az aktuális részletfizetési lehetőségeket és feltételeket a megrendelés leadása előtt.

A Vásárlónak 14 munkanapig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul sérülésmentesen visszaküldeni. A Távollevők között kötött szerződésekről szóló 34/2014 Kormányrendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette. Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható. Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének a költsége terheli.rnAz elállási folyamat és a visszaküldés részleteiért kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz vagy tekintse át a weboldalon található „Visszaküldési és vásárlói jogok” részt, ahol részletes információkat talál a visszaküldési eljárásról és a jogairól.rn

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk, amely már a szállítási folyamattól elkezdődik. A terméket a szállítás előtt, a szállítási irányelveknek megfelelően biztonságosan becsomagoljuk, ezzel garantálva annak sérülésmentes érkezését az Ön által megadott címre.rnFontos megjegyezni, hogy a garancia időszakán túl is szívesen segítünk az esetleges problémák megoldásában, azonban az ilyen jellegű szolgáltatások díját a vásárlónak kell fedeznie.

A cserépkályhák lábaira nem lehetséges kerekeket telepíteni, mivel előre összeszereltek. Amennyiben szükséges a kályha áthelyezése vagy mozgatása, javasolt több ember segítségét igénybe venni és óvatosan elvégezni a mozgatást, hogy ne sérüljön a kályha.

A cserépkályha és a kandalló közötti különbség a hőtartás és az időbeli hőleadás terén van:rnA kandallók általában gyorsan felmelegítik a légteret, de sajnos a hőtartásuk nem tartós, különösen akkor, ha nincs tömegük. A kandallók rövid idő alatt képesek jelentős mennyiségű hőt leadni a környezetbe, de ez a hő átlagosan 2 – 3 óra alatt elillan, ha a tűz kialudt.rnA cserépkályhák hőmegtartó képessége sokkal magasabb, ezért képesek egész éjszaka melegen tartani a légteret, így a kívánt hőmérsékletet akár reggelig is megőrzik.rnFontos megjegyezni, hogy mind a cserépkályha, mind a kandalló hatékonysága és hőtartása függ az épület szigetelésétől és a kémény minőségétől is.rnÖsszefoglalva, aki csak alkalmankénti használatra szeretne fűtőeszközt, akkor annak a kandalló vásárlását ajánljuk, mivel nagyon gyorsan képes hőt sugározni. Viszont akinek a hőleadás mellett a hőmegtartás is fontos szempont, annak egy cserépkályha megvásárlása az ideális választás.rn

A Premium besorolású cserépkályhák vásárlása több előnnyel jár:rnrn1. Hatékonyság: A Premium cserépkályhák hatékonysága 94%, ami jelentős javulás a normál cserépkályhák 70%-os hatékonyságához képest. Ez azt jelenti, hogy több hőt generálnak a felhasznált tüzelőanyagból, ami energia- és költségmegtakarítást jelent hosszú távon.rn2. Minőségi anyagok: A Premium cserépkályhák minőségi anyagokból készülnek, amelyek tartósabbak és hosszabb élettartamot biztosítanak. Például a főzőlap vastagsága 6 mm a szokásos 4 mm helyett.rn3. Stabil szerkezet: Mind a tűztér ajtaja, mind a hamutartó ajtaja hosszú fogantyúval rendelkezik, és az ajtók alsó része a kályha aljához, a felső része pedig a kályha tartójához van rögzítve, így nincs lehetőség arra, hogy mozogjanak. Ez csökkenti a karbantartási igényt és a használat során fellépő problémák kockázatát.rn4. Tökéletes illesztések: A Premium kályhák illesztései tökéletesen egyenesek, ami hozzájárul a kályha hatékony működéséhez és esztétikai megjelenéséhez.rn5. Hosszabb élettartam: A Premium cserépkályhák átlagos élettartama 2 évvel hosszabb, mint a hagyományos kályháké. Ez azt jelenti, hogy kevesebbszer kell cserélni vagy javítani őket, ami további költségmegtakarítást jelent.rnrnrnÖsszefoglalva, a Premium besorolású cserépkályháink hosszabb élettartamot, nagyobb hatékonyságot, jobb minőségű anyagokat és stabilabb szerkezetet kínálnak, ami mind hozzájárul a jobb teljesítményhez és a hosszú távú megtakarításhoz.rn

Mivel termékeink nagy része előre összeszerelt állapotban érkezik, ezért általában nem kínálunk beüzemelési szolgáltatást. A legtöbb termékünk, mint például a cserépkályhák, kandallók vagy vízmelegítők, csak a szükséges csatlakoztatást igénylik, és azokat könnyedén üzembe lehet helyezni.rnAz általunk nyújtott termékekhez általában részletes telepítési útmutatók és utasítások járnak, amelyek segítenek az egyszerű és biztonságos telepítésben. Az ügyfelek általában képesek önállóan vagy a segítségével elvégezni a szükséges telepítési műveleteket.rnHa azonban további segítségre van szükség a telepítés során, mindig ajánlott szakemberhez fordulni, aki képes segíteni a helyes beüzemelésben és biztosítani a megfelelő működést.rnrn

Mivel elsősorban online webáruház vagyunk így a vásárlók főleg a weboldalon keresztül vásárolhatják meg a termékeinket. Mindazonáltal van lehetőség a termékek fizikailag történő megvásárlására is előzetes időpont egyeztetés alapján. rnFontos azonban megjegyezni, hogy az időpont egyeztetésekor kérjük, hogy előzetesen jelöljék meg a kívánt terméke(ke)t, amelyet meg szeretnének vásárolni. Így tudunk megfelelően felkészülni, és biztosítani tudjuk, hogy a termék rendelkezésre álljon a megtekintés és vásárlás idején.