Tesy vegyes elektromos vízmelegítő 150L, TESY GCV9S 1504420 B11 TSRP, jobb oldali csatlakozással

(1 vásárlói értékelés)

116 712 Ft

Elfogyott

Adaugă la favorite
Termékkód: 241
Kategória:
Brand:
Tömeg
43 kg
Méretek
47 × 44 × 131 cm
Szerelés
Kapacitás
Teljesítmény
Felmelegedési idő (perc)
Vezérlés
Energetikai osztály

Maximum nyomás (bár)

Maximális hőmérséklet

Tesy vegyes elektromos vízmelegítő 150L

Tesy 150 literes vegyes elektromos vízmelegítővel biztosíthatja a melegvíz kényelmét otthonában. Ez a függőleges felszerelésű vízmelegítő ideális választás olyan háztartások számára, ahol nagyobb mennyiségű melegvízre van szükség. A 2000 W teljesítményű egység gyorsan és hatékonyan melegíti fel a vizet, így Önnek kevesebb időt kell várnia a melegvíz használatáig.

A Tesy vízmelegítő praktikus mekanikus vezérléssel rendelkezik, amely könnyű és egyszerű kezelést tesz lehetővé. A beépített LED kijelző pedig megmutatja a működési állapotot, így mindig nyomon követheti a vízmelegítő teljesítményét. Az energiaosztály C, így energiatakarékos üzemet biztosít, ami segít csökkenteni az energiaszámlát.

A vízmelegítő maximális nyomása 8 bar, ami biztonságos és megbízható használatot garantál. A maximális hőmérséklet 85 °C, ami elegendő ahhoz, hogy a melegvíz minden szükségletét kielégítse. A vízmelegítő könnyű és kompakt kialakítású, ami lehetővé teszi egyszerű telepítését és beillesztését a rendelkezésre álló helyiségbe.

A Tesy vegyes elektromos vízmelegítő 150L masszív és tartós kivitelben készült, így hosszú távon is megbízhatóan működik. A 150 literes kapacitás elegendő ahhoz, hogy több személy számára is elegendő melegvíz álljon rendelkezésre. Az 1315 mm magasság, 440 mm szélesség és 470 mm mélység ideális méretek ahhoz, hogy a vízmelegítő könnyen beilleszthető legyen a helyiségbe.

A jobb oldali csatlakozás a vízmelegítőnek praktikus megoldást nyújt a vízcsövek és csatlakozók elhelyezésére. Itt van néhány előnye és alkalmazási területe a jobb oldali csatlakozásnak:
  1. Könnyű telepítés: A jobb oldali csatlakozás lehetővé teszi a vízmelegítő könnyű és egyszerű telepítését a vízellátási rendszerhez. Az ilyen típusú csatlakozás lehetővé teszi a vízmelegítő könnyű hozzáférését a vízcsövekhez, így egyszerűbb és gyorsabb a csatlakozás létrehozása.
  2. Helytakarékos kialakítás: A jobb oldali csatlakozásnak köszönhetően a vízmelegítőt közelebb lehet helyezni a falhoz vagy más szerkezeti elemekhez. Ez a helytakarékos kialakítás különösen hasznos lehet olyan helyeken, ahol a tér korlátozott, például kisebb fürdőszobák vagy konyhák esetén.
  3. Esztétikus megjelenés: A jobb oldali csatlakozás lehetővé teszi a vízmelegítő letisztultabb megjelenését, mivel a csövek és csatlakozók elrejthetők vagy kevésbé láthatók. Ez hozzájárulhat a fürdőszoba vagy a konyha esztétikai megjelenéséhez.
  4. Rugalmas elhelyezés: A jobb oldali csatlakozás lehetővé teszi a vízmelegítő elhelyezését olyan területeken, ahol a bal oldali csatlakozás nem lenne megfelelő vagy kényelmetlen. Ez lehetővé teszi a vízmelegítő optimális elhelyezését a hely adottságainak és az igényeknek megfelelően.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Tesy vegyes elektromos vízmelegítő 150L, TESY GCV9S 1504420 B11 TSRP, jobb oldali csatlakozással termékről 1 értékelés

  1. Román

    Daniel Dumitran (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.