Zora Fekete Kandalló 8kW, Fekete lapostetejű kandalló hőálló üveggel

81 675 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 353
Kategória:
Brand:
Tömeg
41 kg
Méretek
47 × 37 × 80 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Fűthető légtér
A kémény csatlakozás átmérője
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Model
Garancia

2 Év

Zora Fekete Kandalló 8kW

A Zora Fekete Kandalló 8kW a modern otthonok szívébe hozza a hagyományos tűz melegét, és az esemineu.ro kínálatában kiemelkedő választás azok számára, akik a hatékonyságot és a stílust egyaránt fontosnak tartják. A kandalló fekete, laposteteje elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a hőálló üveg lehetővé teszi a lángok nyugtató látványát anélkül, hogy hőt veszítene.

A kandalló belső felépítése samottal bélelt, ami nemcsak hogy megtartja a hőt hosszabb ideig, hanem egyenletes hőeloszlást is biztosít, növelve ezzel a tüzelő hatékonyságát. A fa tartó praktikus és hasznos funkció, ami kényelmes tárolást biztosít a használatra váró tűzifának.

Az 120 mm-es füstelvezetés standard méret, amely lehetővé teszi a kandalló egyszerű beépítését és csatlakoztatását a meglévő kéményrendszerhez. A kandalló 8kW teljesítménye biztosítja, hogy a készülék képes legyen nagyobb helyiségeket is gyorsan és hatékonyan felfűteni.

Az esemineu.ro által kínált Zora Fekete Kandalló nem csak egy melegforrás, hanem a lakberendezés része is. A minimalista design és a fekete szín bármilyen belső térbe könnyen beilleszthető, így a kandalló egyúttal a lakás dísze is lehet.

A kandalló további előnyei közé tartozik a környezetbarát égés, a könnyű karbantartás és a tartósság. A samottal bélelt égéstér hosszú élettartamot és alacsony karbantartási igényt biztosít, ami hosszú távon költséghatékony választássá teszi a kandallót.

Összefoglalva, a Zora Fekete Kandalló az esemineu.ro-nál nem csak egy fűtőeszköz, hanem egy megbízható, stílusos és energiatakarékos megoldás az otthon melegítésére. Válassza a minőséget és a kényelmet, válassza a Zora Kandallót a hideg napok ellenszeréül.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.