Kandallók

A mobil kandalló gyakorlatilag a kandallókályha másik szokványos elnevezése. Illetik még őket szabadon álló, hordozható kandalló, illetve kályha névvel is. A kályha szó nem megfelelő nevezés. A kandalló sokkal több egy kályhánál! Míg a kályha csupán a felületével fűt, a kandalló légfűtési elvű berendezés. A Nyugat-európai társadalmakban rendkívül elterjedt fűtőeszköz, szinte minden háztartásban találkozhatunk velük. Az utóbbi években kandallók hazánkban is egyre népszerűbbé váltak.

A kinézet tekintetében rendkívül széles palettán találkozhatunk velük: a tradicionálistól, a klasszikus és rusztikus stílusú kinézetig mindent megtalálhatunk. Egy kandalló vásárlásával gyorsan és költségkímélő módon alapozhatja meg családja biztonságát, békéjét.

A kandallóra mindig számíthat, ha nincs áram vagy elzárják a gázcsapot, tökéletes kiegészítő fűtés, ha a korszerű hőszivattyús vagy elektromos rendszerek nem vagy nem megfelelő hatékonysággal üzemelnek.

Egy őszi vagy tavaszi hideg napon biztosítja a kellemes meleget otthonában és nem kell elindítani a padló vagy központi fűtését, ráadásul a tűz látványa megnyugtatja Önt.

A kínálatunkban szereplő kandallók zárt égésterűek, azaz nem használnak a szoba légteréből levegőt, biztosítva a maximális biztonságot családja számára. A kandallók olyan népszerűek és praktikusak, hogy ez eddig csak kandallóbetéteket gyártó nagy vállalatok is felvették a kínálatukba a mobilkandallókat.

 

Kosár