Füstcső szűkítő 130-120 mm, matt fekete

(1 vásárlói értékelés)

35 lei

7 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)
-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 61
Kategória:
Brand:

Füstcső szűkítő 130-120 mm

Acél füstelvezető szűkítő egy kiváló minőségű füstelvezető eszköz, amely tökéletes megoldást nyújt a füstcsövek hatékony szűkítéséhez. Ez az innovatív termék kifejezetten azoknak a felhasználóknak lett tervezve, akik szeretnék optimalizálni a fűtési rendszereik hatékonyságát és energiamegtakarítást érni. Az acél szűkítőnek köszönhetően könnyedén átalakíthatja a füstelvezető rendszerét 130mm-ről 120mm-re, ezáltal javítva a fűtőberendezés teljesítményét és csökkentve a hőveszteséget.

Ez az acél szűkítő kitűnik a többi termék közül azáltal, hogy kiváló minőségű anyagokból készül. Az acélból készült váz kiváló tartósságot és ellenállást biztosít a magas hőmérsékleteknek és a korróziónak. Ezáltal hosszú élettartammal rendelkezik, és megbízhatóan működik a hosszú távon is. Az acél szűkítő könnyűsúlyú és egyszerűen telepíthető, ami még inkább elősegíti a használatát.

 1. Hatékony füstelvezetés: A füstelvezető szűkítő segít optimalizálni a füstelvezető rendszert, mivel csökkenti a csőátmérőt. Ezáltal javítja a füst és a káros anyagok hatékony elvezetését a kéményen keresztül. A kisebb átmérő csökkenti a hőveszteséget és növeli a füstelvezetés sebességét.
 2. Energiahatékonyság: Az acél szűkítő használata lehetővé teszi a fűtési rendszer hatékonyságának növelését. Azáltal, hogy szűkíti a füstelvezető csövet, csökkenti a hőveszteséget és növeli a hő átvitelét a rendszerben. Ennek eredményeként csökkenthető az energiafelhasználás és a fűtési költségek.
 3. Biztonság: A füstelvezető szűkítő segít a biztonságosabb fűtési rendszer kialakításában. Az optimális füstelvezetés és a káros anyagok hatékony elvezetése megakadályozza a füst visszatérését a lakóterekbe. Ezáltal csökken a szén-monoxid-mérgezés kockázata, ami jelentős veszélyt jelenthet az egészségre.
 4. Fűtőberendezés teljesítményének javítása: A szűkítő használatával a fűtőberendezés hatékonysága növelhető. Azáltal, hogy a füstelvezető rendszer átmérőjét csökkenti, az égésterméknek kevesebb hely áll rendelkezésére, így növelheti a fűtőberendezés hőátadását. Ezáltal jobb és hatékonyabb fűtést érhetünk el a helyiségben.
 5. Kompatibilitás és könnyű telepítés: A füstcső szűkítő 130-120 mm általában kompatibilisek a legtöbb fűtőberendezés típussal és kéménymérettel. Rendelkezésre állnak különböző méretekben, így könnyen illeszthetők a meglévő füstelvezető rendszerbe. A könnyű telepítés lehetővé teszi a gyors és egyszerű alkalmazást.

A 130mmről 120mmre történő szűkítés a fűtési rendszer hatékonyságának növelésével jár. Ennek köszönhetően az energiafelhasználás optimalizálódik, ami hosszú távon pénzt takarít meg a felhasználónak. Az acél szűkítő tökéletes választás minden olyan otthoni fűtési rendszerhez, ahol a hatékonyság és a megtakarítás kiemelten fontos.

Acél füstelvezető szűkítő szállítási határideje:
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra és az EU területén bárhová az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a cserépkályha

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További csőajánlatokért kattintson ide

További információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Tömeg
1.6 kg
Méretek
13 × 13 × 15 cm
Átmérő
Anyag
Anyagvastagság

Szín

Füstcső szűkítő 130-120 mm, matt fekete termékről 1 értékelés

 1. Román

  Chiruta dydy

  Multumesc

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.