Vegyestüzelésű kazán 37kW MSS Prémium, Acél vegyestüzelésű kazán, Húzatszabályozóval

404 794 Ft

Elfogyott

Adaugă la favorite
Tömeg
282 kg
Méretek
53 × 59 × 147 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Víztartó térfogata

Maximális hőmérséklet
Grosimea tablei de oțel

5mm

Felhasznált tüzelőanyag
Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Model

Cazan pe combustibil solid Eco 37kW

Vegyestüzelésű kazán 37kW MSS Prémium

Ismerje meg a Prémium acél kazánt, amely a 37 kW-os teljesítménnyel és melegvíz előállításával hatékony központi fűtési megoldást biztosít. Ez a modern és innovatív termék kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet, így garantáltan megbízható működést nyújt otthonának.

A kazán teste a legfinomabb acéllemezből készül, amely hegesztett szerkezetű és dupla falú kialakítással büszkélkedik (belső falvastagság 5 mm, külső falvastagság 3 mm). A kazán teste 4 cm vastag ásványgyapottal van szigetelve, és festett acéllemezzel van beborítva, ami még nagyobb hatékonyságot és tartósságot biztosít. A kazán burkolata csavarokkal van rögzítve és darabokra bontható, ami könnyű karbantartást és hosszú élettartamot tesz lehetővé.

Vegyestüzelésű kazán 37kW MSS Prémium testét hőálló festék borítja, amelyet porfesték védelmez a hosszú távú kopás ellen. A hamutartó ajtó egyszerű és hatékony módot biztosít az üzemelés során keletkező hamu és salak eltávolítására. A kazánban található huzatszabályozó segít szabályozni az égéshez szükséges levegőt, így biztosítva a legoptimálisabb működést.

A Vegyestüzelésű kazán 37kW MSS Prémium hármas ajtós kialakítása lehetővé teszi a tüzelőanyag egyszerű kezelését. A tűztér ajtón keresztül a szilárd tüzelőanyag könnyedén bejuttatható a kazánba, míg a szellőzőajtón keresztül szabályozható a szekunder levegő mennyisége, ami fontos az égési folyamat szabályozásában.

A vízhűtéses rács a kazán méretének megfelelő, nagy ellenállású csőből készül, míg a kazán testének külső hőszigetelő burkolata csavarokkal van rögzítve és acéllemezzel van védve. Mindemellett a kazán esztétikai megjelenését is figyelembe vették a tervezés során, a testét hőálló festékkel, a külső lemezeket pedig elektrosztatikus porfestékkel festették.

Vegye figyelembe, hogy a kazán kizárólag fűtésre használható, háztartási hulladék vagy vegyi anyagok égetése tilos. Amennyiben hulladék égetésre kerülne sor, a füstkivezető nyílása eltömődhet. A füstkivezető kémény (cső) hossza legalább 5 méter, átmérője pedig 180 cm kell, hogy legyen.

A csomag tartalmazza a beépítési, üzembe helyezési, használati és karbantartási utasításokat, egy automata huzatszabályozót, hőmérőt és hamutartót.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.