Magdolna Prémium 65kW vegyestüzelésű kazán, Acél vegyestüzelésű kazán, Húzatszabályozóval

1 385 830 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Tömeg
550 kg
Méretek
81 × 110 × 141 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Rakodóajtó mérete (mm)
Víztartó térfogata
Maximális hőmérséklet
Grosimea tablei de oțel

5mm

Felhasznált tüzelőanyag
A kémény csatlakozás átmérője
Model

Cod produs KTMM.65.REG.TIR

Magdolna Prémium 65kW vegyestüzelésű kazán ideális választás azok számára, akik nagy teljesítményű, hatékony és tartós fűtési megoldást keresnek, amely rugalmasan alkalmazkodik a fűtési igényekhez és elősegíti az energiahatékony otthoni működést.

Egy rendkívül hatékony, 85 %-os hatékonyságú berendezés, amely minden otthoni, irodai vagy ipari fűtési igényt kielégít.

Ez a kiválóan tervezett kazán a legújabb technológiát és kiváló minőségű alapanyagokat ötvözi, hogy hatékony, megbízható és hosszú élettartamú fűtési megoldást kínáljon. A Magdolna Prémium 65kW-os kazán acéllemezből készült, amely 5mm vastagságú a belső felületen és 3mm a külsőn, ami extra erősséget és tartósságot ad a szerkezetnek.

A kazán kompakt méretű, a magassága 1410 mm, a szélessége 810 mm, míg a mélysége 1100 mm. Emellett a tűzteret egy 610 mm x 460 mm-es ajtó védi, ami megkönnyíti a tüzelőanyag bevitelét és ellenőrzését.

A Magdolna Prémium 65kW vegyestüzelésű kazán narancssárga színben kerül forgalomba, így nemcsak funkcionális, de látványos is lehet az otthonában vagy munkahelyén.

Az optimális hőtermelés érdekében a kazán brikettet, fát vagy szenet használ tüzelőanyagként, így rugalmasan alkalmazkodhat a felhasználói igényekhez és a rendelkezésre álló erőforrásokhoz.

A kazán egyik különleges jellemzője a 180 literes víztartó térfogata, amely hatalmas mennyiségű meleg vizet képes tárolni és szükség szerint szolgáltatni. A kazán víztartója a 90 Celsius fokos maximális hőmérsékletet is képes elérni, így biztosítva a gyors és hatékony melegvíz-ellátást.

A Magdolna Prémium 65kW vegyestüzelésű kazán továbbá kiemelkedik a piacról a beépített huzatszabályozóval, ami optimalizálja az égést, csökkenti a füstgázveszteséget és növeli a hatékonyságot.

Vegye figyelembe, hogy a kazán kizárólag fűtésre használható, háztartási hulladék vagy vegyi anyagok égetése tilos. Amennyiben hulladék égetésre kerülne sor, a füstkivezető nyílása eltömődhet.

A csomag tartalmazza a beépítési, üzembe helyezési, használati és karbantartási utasításokat, egy automata huzatszabályozót, hőmérőt és hamutartót.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.