1000L PUFFER tartály szigeteléssel, szerpentin nélkül

404 794 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 387
Kategória:
Brand:
Tömeg
169 kg
Méretek
1000 × 1000 × 2100 cm
Energetikai osztály

Kapacitás
Átmérő szigeteléssel
Átmérő szigetelés nélkül

Szigetelés vastagsága

Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet
Anyag
Anyagvastagság
Szín

1000L PUFFER tartály szigeteléssel

Esemineu.ro büszkén mutatja be a 1000L PUFFER tartályt szigeteléssel, szerpentin nélkül, amely kiváló megoldást nyújt nagy kapacitású melegvíz-tárolásra és hőenergia-akkumulációra. Ez a 169 kg tömegű és 1000 × 1000 × 2060 cm méretű tartály tökéletes választás mind otthoni, mind ipari felhasználásra.

A 1000 literes kapacitású tartály kiemelkedő tárolókapacitással rendelkezik, így képes kielégíteni a nagyobb épületek melegvíz- és fűtési igényeit. A maximális üzemi nyomás 3 bar és a maximális hőmérséklet 95 °C biztosítja, hogy a tartály a legtöbb fűtési rendszerrel kompatibilis legyen.

Az acélból készült tartály 3 mm anyagvastagsággal bír, ami erősséget és tartósságot garantál hosszú távon. A szürke szín elegáns és visszafogott, így könnyedén beilleszthető bármilyen műszaki vagy lakóterületre.

A tartály energetikai osztálya C, ami azt jelenti, hogy hatékonyan hasznosítja az energiát, miközben csökkenti a hőveszteséget, köszönhetően a minőségi szigetelésnek. A szerpentin nélküli kialakítás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy saját rendszeréhez igazítsa a tartályt, növelve ezzel a rugalmasságot és a használhatóságot.

Összességében, a 1000L PUFFER tartály szigeteléssel, szerpentin nélkül a esemineu.ro-tól ideális választás azok számára, akik megbízható, tartós és energiatakarékos megoldást keresnek melegvíz-tárolásra és hőenergia-akkumulációra. Ez a termék hosszú távon stabil teljesítményt és kiemelkedő hatékonyságot garantál, miközben hozzájárul a környezetvédelemhez és az energiahatékonyság növeléséhez.

A puffertartály több célra használható a fűtési rendszerekben. Itt van néhány alkalmazási terület, ahol a puffertartály kiemelkedően hasznos lehet:

  1. Hőenergia tárolása: A puffertartály lehetővé teszi a hőenergia hatékony tárolását a fűtési rendszerben. A tartályban lévő víz vagy hűtőközeg megtartja a hőt, amit a fűtési rendszer termel, és azt később felhasználja, amikor szükség van rá.
  2. Hőszabályozás: A puffertartály lehetőséget nyújt a fűtési rendszerben a hőszabályozásra és a hő elosztására. A rendszerben található hőcserélők segítségével a puffertartály képes a meleg vizet szétosztani a különböző fűtési zónákban, biztosítva a megfelelő hőmérsékletet az egyes helyiségekben.
  3. Kiegyenlítődés: A puffertartály segít kiegyenlíteni a hőterhelést és a hőveszteséget a fűtési rendszerben. A tartályba tárolt hőenergia eloszlatja az időbeli és térbeli hőmérséklet-ingadozásokat, ezáltal egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb fűtési teljesítményt eredményezve.
  4. Hatékonyság növelése: A puffertartály használata segíthet optimalizálni a fűtési rendszer hatékonyságát. Az energia tárolása és elosztása a megfelelő időpontokban és mennyiségben lehetővé teszi az energiamegtakarítást és a hatékonyabb fűtést.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.