Vegyestüzelésű kazán 27 kW MSS Prémium, Acél vegyestüzelésű kazán, Húzatszabályozóval

(2 vásárlói értékelés)

373 650 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Tömeg
225 kg
Méretek
48 × 54 × 147 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Víztartó térfogata

Maximális hőmérséklet
Grosimea tablei de oțel

5mm

Felhasznált tüzelőanyag
Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Model

Cazan pe combustibil solid Eco 27kW

Vegyestüzelésű kazán 27 kW MSS Prémium

Fedezze fel az Acél hőközpontú 27kW kazánt, amely a kiváló minőségű anyagok és a hatékony működés kombinációját kínálja. Ez a rendkívül megbízható és teljesítményorientált kazán ideális választás otthoni vagy kereskedelmi fűtési igényekhez.

Az Acél hőközpontú 27kW kazán tartósan rozsdamentes acélból készül, amely magas szintű védelmet és hőtartást biztosít. Az acéllemez vastagsága 5mm, ami további megbízhatóságot és hosszú élettartamot eredményez. Az acél ajtók pedig nem csak tartósságot, hanem esztétikus megjelenést is biztosítanak.

Az ilyen típusú kazánok alkalmasak a teljes otthoni fűtésre, ahol a kazán az összes fűtőtestet és radiátort táplálja. A nagy teljesítményű 27kW-os kazán képes hatékonyan fűteni a nagyobb méretű épületeket és magasabb fűtési igényeket.

A kazán kiemelkedő hatékonyságot nyújt, amelynek eredményeként energiamegtakarítást érhet el. Az 80%-os hatékonyság lehetővé teszi a maximális hőenergia felhasználást, ami a költséghatékony és környezetbarát fűtés érdekében kiemelkedő jelentőséggel bír.

A Vegyestüzelésű kazán 27 kW MSS Prémium maximális hőmérséklete 90 fok, amely ideális hőfokot biztosít a kényelmes fűtéshez. Az 150 mm-es füstcső mérete hatékonyan vezeti el a füstgázokat, és biztosítja a megfelelő hőátadást. A kazán magassága 1470mm, míg a szélessége 480mm, ami kompakt méretet eredményez, így könnyen beilleszthető a rendelkezésre álló helyiségbe.

Tüzelőanyagként brikettet és fát használhat a kazánban, amely lehetővé teszi a rugalmas üzemeltetést és a személyes preferenciákhoz való alkalmazkodást. Fontos megjegyezni, hogy a kazán rendszerint egy olyan helységben kerül elhelyezésre, amely megfelelően szellőzik és hozzáférhető a karbantartás és a tüzelőanyag utántöltése céljából. Ezáltal biztosítva van a kazán optimális működése és hosszabb élettartama. Mindig fontos konzultálni egy szakemberrel vagy fűtéstechnikussal, hogy meghatározzák a legalkalmasabb helyszínt és telepítési eljárást az adott kazán számára.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Vegyestüzelésű kazán 27 kW MSS Prémium, Acél vegyestüzelésű kazán, Húzatszabályozóval termékről 2 értékelés

  1. Román

    Constantin B. (megerősített tulajdonos)

  2. Román

    Vasile Burcea (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.