KesselTech 45kW vegyestüzelésű kazán, Acél vegyestüzelésű kazán, Húzatszabályozóval

588 544 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Tömeg
210 kg
Méretek
58 × 87 × 109 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Rakodóajtó mérete (mm)
Víztartó térfogata
Maximális hőmérséklet
Grosimea tablei de oțel

5mm

Felhasznált tüzelőanyag
Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Gyártói termékkód
Model

KesselTech 35 kW

KesselTech 45kW vegyestüzelésű kazán

Az Acél Hőközpontú KesselTech 45kW, SB-45 FC egy kiemelkedő fűtési megoldás, amely szilárd tüzelőanyagokkal üzemel. Minőségi acéllemezből készül, amelynek vastagsága 5 mm belül és 3 mm kívül. A hőhatásosság eléri a 77,4%-ot, ami nagyszerű energiatakarékos hatást jelent.

A kazán teljesítménye számos dolgot befolyásolhat:

  1. A fűtött terület nagysága: Egy magasabb teljesítményű kazán nagyobb területet képes fűteni. Egy 45kW-os kazán esetében ez jellemzően nagyobb házakat, irodákat vagy kisebb ipari épületeket jelent.
  2. A fűtési rendszer hatékonysága: A magasabb teljesítményű kazánok gyakran hatékonyabban működnek, mert képesek gyorsabban és egyenletesebben hőt szolgáltatni. Ez csökkentheti az energiafogyasztást és növelheti a fűtési rendszer élettartamát.
  3. A melegvíz-szolgáltatás: A nagyobb teljesítményű kazánok gyakran képesek nagyobb mennyiségű melegvizet szolgáltatni rövidebb idő alatt, ami ideális nagyobb háztartásokban, ahol egyszerre több helyen is szükség lehet meleg vízre.

Ennek a kazánnak a tűztér ajtaja 280 mm x 320 mm méretű, ami elegendő helyet biztosít a brikett, fa vagy szén tüzelőanyagok elhelyezéséhez. A hőközpont méretei ideálisak a hatékony használatra: 1090 mm magas, 580 mm széles és 720 mm mély. Ez a hőközpont 199 kg-os súlyával stabil és megbízható eszköz.

A KesselTech 45kW vegyestüzelésű kazán víztartója 55 literes, ami ideális méret a szilárd tüzelőanyagok hatékony hőátadásához, míg a maximális üzemi hőmérséklet elérheti a 90 °C-ot. A készülék piros színű, amely hozzáadja a funkcionalitás mellett a stílust és a modern megjelenést is.

Vegye figyelembe, hogy a kazán kizárólag fűtésre használható, háztartási hulladék vagy vegyi anyagok égetése tilos. Amennyiben hulladék égetésre kerülne sor, a füstkivezető nyílása eltömődhet.

A csomag tartalmazza a beépítési, üzembe helyezési, használati és karbantartási utasításokat, egy automata huzatszabályozót, hőmérőt és hamutartót.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.