Prémium Natur Kis Csikó Cserépkályha, Fatűzelésű jobbos/balos fűst kivezetéssel, 8kW

210 199 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 295
Brand:
Tömeg
178 kg
Méretek
80 × 50 × 100 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

Prémium Natur Kis Csikó Cserépkályha

Prémium Natur Kis Csikó Cserépkályha tökéletes választás az otthona melegének biztosítására. A stílusos és természetes barna színnek köszönhetően ez a kályha harmonikusan illeszkedik bármilyen belső térbe, így otthona díszeként szolgálhat.

A kályha teljesítménye 8 kW, amely elegendő ahhoz, hogy hatékonyan fűtse a kiválasztott helyiséget és kellemes hőmérsékletet biztosítson. Fontos megjegyezni, hogy a 8kW-os teljesítmény csak az egyik tényező a kályha hatékonyságában és fűtési teljesítményében. Az adott helyiség mérete, a szigetelés minősége, a hőleadás módja, valamint a használt tüzelőanyag minősége és mennyisége mind befolyásolhatják a kályha valós teljesítményét és hatékonyságát.

A termék hatékonysága 94%, ami azt jelenti, hogy rendkívül gazdaságosan használja fel a tüzelőanyagból származó hőt, csökkentve ezzel a fűtési költségeket és a környezeti terhelést.

A kályha tökéletesen alkalmas mind brikett, mind tűzifa használatára. A 120 mm-es füstcső mérete lehetővé teszi az optimális füstelvezetést, így a kályha hatékonyan működik és környezetbarát fűtést biztosít.

Az Őntőtvas ajtó hőálló üveggel kiválóan szolgálja a biztonságot és lehetővé teszi az égési folyamat figyelését. Az öntvény főzőlap pedig extra funkcionalitást ad a kályhának, lehetővé téve az étel készítését és melegen tartását a hideg téli estéken.

A bal és jobb oldalon elhelyezett füstkivezetés lehetővé teszi a kályha optimális elhelyezését a helyiségben, és a füstelvezetés irányának szabályozását a kényelmes használat érdekében.

Az 86-88 cm hosszúság/szélesség, 530 mm mélység és 98-100 cm magasság lehetővé teszi a kályha könnyű elhelyezését és beillesztését a kivánt helyiségbe.

A termék súlya 178 kg, ami biztosítja a kályha stabilitását és tartósságát.

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.