Prémium Barna Kis Csikó Cserépkályha, Fatűzelésű jobbos/balos fűst kivezetéssel, 8kW

210 199 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 294
Brand:
Tömeg
178 kg
Méretek
80 × 50 × 100 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

A Prémium Barna Kis Csikó Cserépkályha egy erős és hatékony fatüzelésű kályha, amely kiválóan alkalmas kisebb helyiségek fűtésére. Teljesítménye 8 kW, és rendkívül hatékony, hiszen 94%-os hatékonysággal működik. A kályha sötétbarna színű, amely eleganciát és melegséget kölcsönöz a helyiségnek.

A 94 százalékos hatékonyság azt jelenti, hogy a kályha az elégetett tüzelőanyag 94 százalékát használja fel hőtermelésre. Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés energia veszik kárba, és a legtöbb energia a helyiség fűtésére hasznosul. Egy 94 százalékos hatékonyságú kályha rendkívül gazdaságos és energiatakarékos, mivel kevesebb tüzelőanyagot igényel ugyanannyi hő kibocsátásához.

A kályhába brikettet és tűzifát is használhat tüzelőanyagként, így kényelmesen és gazdaságosan tudja fűteni otthonát. Az Őntőtvas ajtó hőálló üveggel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy élvezhesse a lángok játékát és melegét anélkül, hogy aggódnánk az égő fahasábok miatt.

A kályha füstcsöve 120 mm méretű, és a kályha jobbos-balos füst kivezetéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a kályhát az adott helyiség elrendezéséhez igazítsa. A kályha anyaga magas minőségű Őntőtvasból készül, és öntvény főzőlappal is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az étel melegítése közben élvezhesse a kályha adta meleget és hangulatot.

A kályha hosszúsága/szélessége 86-88 cm, mélysége 530 mm, magassága pedig 98-100 cm. A kályha súlya 178 kg, ami stabilitást és tartósságot biztosít számára.

Ha olyan kályhát keres, amely kis helyiségekben is hatékony fűtést nyújt, és egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz otthonának, akkor a Prémium Barna Kis Csikó Cserépkályha tökéletes választásnak bizonyulhat.

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.