RusztikusKrém Cserépkályha 4 soros Vulcano, Acél keretben építve 6kW

186 786 Ft

3 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 327
Brand:
Tömeg
185 kg
Méretek
48 × 38 × 109 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

25 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

RusztikusKrém Cserépkályha 4 soros Vulcano

​4 soros kézműves Erdélyi cserépkályha

Az Esemineu RusztikusKrém Cserépkályha nemcsak egy egyszerű fűtőeszköz, hanem egy művészeti alkotás is. Minden otthonban képes a hangulat középpontjává válni. Egy igazi mesterdarab, mely a hagyomány és a modernitás közötti hídként működik.

A négy soros Vulcano kialakítás kiemelkedik a többi közül. A geometriai elrendezés eleganciája és praktikuma tökéletes egyensúlyban van. A finom krémszínű kivitel lágyan illeszkedik a környezetébe. A természetes szín egyidejűleg hoz létre egy meleg, barátságos atmoszférát és egy stílusos megjelenést.

A samottal bélelt belseje az egyik legjobb választás a hosszantartó melegség érdekében. A samott hőtároló képessége páratlanul magas, ami azt jelenti, hogy a tüzelés befejezése után is hosszú órákig melegít. Ezzel energiát takaríthat meg és javíthatja otthona energiahatékonyságát.

A tetején lévő öntöttvas főzőlap az igazi kényelem záloga. Gondoljon csak bele: egy hideg téli estén gyorsan felforrósíthat egy bögre teát vagy akár egy egész ételt készíthet el rajta. Az öntöttvas garantálja az egyenletes hőeloszlást és a tartósságot.

Az hőálló üveg ajtó

RusztikusKrém Cserépkályha 4 soros Vulcano nem csak praktikus, hanem esztétikus is. Az égő tűz látványa az üvegen keresztül lebilincselő és relaxáló hatással bír. Az ajtó anyaga ellenáll a magas hőmérsékleteknek, biztosítva a termék hosszú élettartamát.

Az acél keret, melybe a kályha van építve, további tartósságot kölcsönöz a terméknek. A robust konstrukció garantálja, hogy az évek során megőrizze formáját és funkcionalitását.

A fa tüzelés a hagyományokat idézi. A fa illata és ropogása növeli a kályha körül töltött idő varázsát. Az esemineu.ro prémium minőségű termékeket kínál, melyek között ez a cserépkályha is helyet kap. Választani ezt a modellt azt jelenti, hogy egy olyan berendezést választ, amely generációkig szolgál. Stílus, hagyomány és modern technológia egyben. Egy befektetés az otthon melegébe és kényelmébe.

Javaslat:

A maximális hatékonyság elérése érdekében: Égés közben javasoljuk, hogy tartsa nyitva a hamutartó ajtaját minimum egy ujjnyira. A tűz leégése után zárja be a hamutartót, hogy a levegő ne keringjen a kályhában, és a lehető legtovább tartsa a hőt.  Száraz fa használata esetében a kandallóajtóban levő ablak mindig tiszta marad.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot.A tűzhely kizárólag fűtésre használható, hulladék égetésére nem alkalmas./ A tűzhelyet kizárólag fűtésre használja. Hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása eltömődhet. Ha hulladékot éget el a tűzhelyben, a cserépkályha tűzhely füstkivezető nyílása eltömődhet.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Több információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tüzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.