Prémium Krém/Rusztik Kis Csikó Cserépkályha, Fatűzelésű jobbos/balos fűst kivezetéssel, 8kW

249 099 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 293
Brand:
Tömeg
178 kg
Méretek
80 × 50 × 100 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

Prémium Krém/Rusztik Kis Csikó Cserépkályha

A Prémium Krém/Rusztik Kis Csikó Cserépkályha egy kiváló minőségű fatüzelésű kályha, amely praktikus és esztétikus megoldást nyújt a helyiségek hatékony fűtéséhez. Az 8kW-os teljesítménye ideális kisebb méretű helyiségekbe, mint például nappalik, hálószobák, vagy nyaralók, ahol nem szükséges a nagyobb hőteljesítmény. Az 8kW-os teljesítmény erős és hatékony fűtést jelent kisebb helyiségekben.

Ez a cserépkályha lehetőséget nyújt a brikett és tűzifa tüzelőanyagok egyaránt használatára, így rugalmasan alkalmazkodhat az egyéni preferenciákhoz és lehetőségekhez. A füstcső mérete 120 mm, ami a hatékony és biztonságos füstgáz kivezetését teszi lehetővé.

A kályha anyaga magas minőségű öntöttvas, amely hosszú élettartamot és megbízható működést biztosít. Az ajtó hőálló üveggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a tüzelőanyag lángjának élvezetét, miközben a fűtött helyiségben tartja a hőt. Az öntvény főzőlap praktikus és esztétikus megoldás, amely lehetővé teszi a főzési funkciók kihasználását, így egyúttal akár konyhai kiegészítőként is használható.

A cserépkályha kivitele jobbos és balos füstkivezetéssel rendelkezik, ami lehetővé teszi a legoptimálisabb helyszín kiválasztását a kályha elhelyezéséhez a helyiségben. A kályha magassága 98-100 cm, hosszúsága/szélessége pedig 86-88 cm, míg a mélysége 53 cm. A súlya 178 kg, amely stabilitást és masszív kialakítást garantál.

A Prémium Krém/Rusztik Kis Csikó Cserépkályha egy összességében megbízható, hatékony és esztétikus megoldás a hőkomfort növeléséhez és a helyiség hangulatának fokozásához. Kiváló választás mindenki számára, aki egy modern és minőségi fatüzelésű kályhára vágyik otthonában.

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.