5 soros hordozható Natur cserépkályha, Caro Natur, Fatüzelésű gránit lappal, 10kW

295 790 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 296
Brand:
Tömeg
300 kg
Méretek
47 × 46 × 131 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

5 soros hordozható Natur cserépkályha

A Hordozható 5 soros Natur cserépkályha egy hagyományos készíttésű erdélyi kézműves cserépkályha, amely a régió gazdag örökségét tükrözi.

Fedezze fel a 5 soros hordozható cserépkályhát a Caro Natur kollekcióból, amely most a esemineu.ro kínálatában elérhető. Ez a kiváló minőségű fatüzelésű gránit lappal ellátott cserépkályha ideális választás azok számára, akik egy egyedi és hatékony fűtési megoldást keresnek. A 10kW teljesítmény biztosítja, hogy ez a hordozható cserépkályha elegendő meleget biztosítson még a legnagyobb terek számára is.

A samottal bélelt tűztér hozzájárul a kályha hőtartó képességéhez, lehetővé téve a hosszantartó és egyenletes hőleadást. A Naturbarna cserepkályha nemcsak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is kiváló választás, hozzáadva a helyiség hangulatához és stílusához.

Az öntöttvas lábakkal ellátott kályha stabilitást és tartósságot biztosít, míg a 120 mm-es füstelvezetés lehetővé teszi a kályha könnyű csatlakoztatását a meglévő kéményrendszerhez. Ez a jellemző növeli a kályha sokoldalúságát és egyszerűsíti a telepítést.

Az 5 soros hordozható Natur cserépkályha a Caro Natur sorozatból, melyet az esemineu.ro kínál, egyedülálló választás azok számára, akik egy hagyományos, mégis modern fűtési megoldást keresnek. Ez a hordozható cserépkályha nem csak hatékony, hanem egy igazi díszítő elem is otthonában.

Az esemineu premium által kínált kályha minősége és megbízhatósága garantált. Válassza ezt a Naturbarna cserepkályhát és élvezze a kényelmet, melegséget és stílust, amit ez a különleges termék nyújt.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Figyelem! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.