Klasszikus Csikó Sparhelt

73 889 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 13
Brand:
Tömeg
57 kg
Méretek
100 × 48 × 111 cm
Teljesítmény
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

40 cm

Rakodóajtó mérete (M X SZ)

17 x 20 cm

A tűztér mérete (H x Sz x M):

42 x 30 x 28 cm

Tűzhelylap mérete (H x Sz)

52 x 37,5 cm

A sütő mérete (H x Sz x M)

29 x 20 x 18 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Szín
Model
Garancia

2 Év

Klasszikus csikó Sparhelt – A meleg és a hagyomány találkozása. A klasszikus csikó Sparhelt a megbízható teljesítmény és a hagyományos kialakítás tökéletes kombinációja. Ez a kályha a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a hatékony tűzmelegítést.

A csikó Sparhelt ideális választás otthona fűtésére és főzésére egyaránt. A praktikus és letisztult kialakítás lehetővé teszi, hogy a kályha harmonikusan illeszkedjen bármilyen belső térbe. A fekete szín eleganciát és időtálló stílust kölcsönöz a kályhának.

A csikó Sparhelt erős teljesítménye 7 kW-os fűtőkapacitással rendelkezik, amely melegen tartja otthonát a hideg téli napokon.

A tűzelő anyag lehetőséget kínál a brikett és fa használatára, így könnyen megtalálhatja az Ön számára ideális tüzelőanyagot. A füstcső mérete 120 mm, és a füstkivezetés lehetőséget nyújt a bal és jobb oldalra történő csatlakoztatásra. A csikó Sparhelt magassága 1115 mm, míg a szélesség és a mélység 480 mm. A könnyű súlyának köszönhetően könnyen telepíthető és mozgatható.

A klasszikus csikó Sparhelt ideális helyekre telepíthető, ahol fűtésre és főzésre van szükség. Ezek közé tartozhatnak otthonok, nyaralók, kis házak vagy akár kerti sütögetőhelyek. A kályha alkalmas a lakóterek fűtésére, így tökéletes választás lehet a nappaliban, a konyhában vagy akár a hálószobában. Emellett a főzőlap lehetőséget nyújt az ételkészítésre és a főzésre, így egy konyhai környezetben is jól használható.

A klasszikus csikó Sparhelt a meleg és otthonos hangulat megteremtésében is segít, így akár egy étkező vagy társalgó központi eleme is lehet. Fontos azonban gondoskodni a megfelelő tűzvédelmi intézkedésekről és a füstelvezetésről, hogy biztonságosan működtethessük a Sparhelt kályhát. A kályha telepítésekor figyelni kell a megfelelő szellőzésre és a tűzvédelmi előírások betartására.

Fedezze fel a klasszikus csikó Sparhelt előnyeit, és élvezze a meleg és otthonos hangulatot, amit nyújt. Legyen részese a hagyományoknak és tegye otthonát melegebbé és vonzóbbá a klasszikus csikó Sparheltel!

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

  1. Román

    Elena ceausescu (megerősített tulajdonos)

    Super mulțumită pentru tot, conversație, expediere!!!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.