Krém Központi fatüzelésű Sparhelt, MBS Thermo Rocky, főzőlappal, jobbos/balos, 22 kW

459 296 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 227
Brand:
Tömeg
162 kg
Méretek
90 × 55 × 85 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Fűthető felűlet (m2)
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

38 cm

Rakodóajtó mérete (M X SZ)

27 x 25 cm

A tűztér mérete (H x Sz x M):

40 x 29 x 33 cm

Tűzhelylap mérete (H x Sz)

87 x 47 cm

A sütő mérete (H x Sz x M)

45 x 35 x 27 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Vízköpeny mérete L

22L

Szín
Model
Garancia

2 Év

A Krém Központi fatüzelésű Sparhelt egy modern és hatékony központi fűtő sparhelt, amely kiválóan alkalmas a lakóterek fűtésére, valamint a főzéshez és sütéshez is. Ez a kályha magas tüzelőanyag-hatékonysággal rendelkezik, és elegáns dizájnnal készült.

Az MBS Thermo Rocky központi tűzhely az európai EN 13240 szabványoknak megfelelően készült és tesztelt, így biztosítva a megbízható működést és a minőséget. A Sparheltben egy 22 literes hidraulikus kapacitású kazán található, amely hatékonyan melegíti a központi fűtési rendszert. Ideális lehet olyan helyekre, ahol szeretnének egy olyan készüléket, amely nemcsak fűti a helyiséget, hanem lehetőséget nyújt az étel elkészítésére és melegen tartására is. Ez különösen fontos lehet kerti házakban, nyaralókban vagy akár kempingekben, ahol praktikus és kompakt fűtő- és főzőeszközre van szükség.

Az Krém Központi fatüzelésű Sparhelt típusú, öntöttvas főzőlappal rendelkezik. Külseje elegáns krémszínű, amely jól illeszkedik a modern otthonok stílusához. Az acélból készült nagy sütő lehetővé teszi a kényelmes és hatékony sütést és főzést.

A Sparhelt füstcső mérete 150 mm, ami lehetővé teszi a megfelelő füstgáz kivezetést. A főzőlap szélessége 88 cm, mélysége pedig 47,5 cm, így elegendő helyet biztosít az ételkészítéshez és melegen tartáshoz.

A Sparhelt belső része 3 cm vastag samott lapokkal van bélelve, amelyek hőtartást és hatékony égést biztosítanak. Az MBS Thermo Rocky kályhát kiváló minőség és a vásárlástól számított 24 hónapos garancia jellemzi, amely biztosítékot nyújt a megbízható és tartós használatra.

Az MBS Thermo Rocky Sparhelt csak természetes, vegyileg kezeletlen fát használ tüzelőanyagként. Fontos, hogy a fa száraz legyen, ezért legalább 2 évig száraz és szellőző helyen kell tárolni. Ez biztosítja a hatékony és környezetbarát fűtést.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.