Wamsler Rustika Sparhelt 6kW, Fehér zománcozott

264 646 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 335
Brand:
Tömeg
95 kg
Méretek
95 × 61 × 80 cm
Teljesítmény
Fűthető légtér
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

Rakodóajtó mérete (M X SZ)

12 x 12 cm

A tűztér mérete (H x Sz x M):

30 x 20 x 20 cm

Tűzhelylap mérete (H x Sz)

87 x 48 cm

A sütő mérete (H x Sz x M)

45 x 24 x 20 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

Wamsler Rustika Sparhelt 6kW

A Wamsler Rustika Sparhelt nem csak egy Sparhelt: egy olyan konyhai eszköz, melyet gondos tervezés és hosszas fejlesztés eredményeként alkottak meg. Azoknak az otthonoknak ajánlott, ahol a minőség, funkcionalitás és esztétikum egyaránt fontos.

Mielőtt belemerülnénk a technikai részletekbe, fontos megemlíteni a Sparhelt vizuális vonzerejét. A fehér zománcozott felület nem csak kifinomult és elegáns megjelenést biztosít, de a könnyű tisztíthatóság miatt a mindennapokban is praktikus választás. A zománcozás erős és ellenálló, így az esetleges karcolásoktól, kopásoktól sem kell tartani.

A 6 kW teljesítmény garantálja, hogy a Sparhelt hatékonyan és gyorsan működjön, még a legnagyobb igénybevétel során is. A 2022-es szabályozásnak megfelelő kialakítás pedig biztosítja, hogy az eszköz a legújabb biztonsági és energetikai előírásoknak is eleget tesz.

Minden Wamsler termékben benne van a cég évtizedes tapasztalata, így a Rustika modell is a hosszú élettartam és a kifogástlan működés ígéretét hordozza. A jobbos és balos füstelvezetés lehetősége rugalmasságot biztosít a felhasználó számára, így minden konyhai elrendezéshez könnyen alkalmazkodik.

Az öntöttvas főzőlap kitűnő választás azoknak, akik szeretik a hagyományos konyhai technológiát a modern designban. Az öntöttvas hőtartó képessége páratlan, így az ételek főzése közben is állandó hőfokon tud dolgozni, ami a főzés minőségét és hatékonyságát növeli. A sütőrész nem csak tágas, de az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően a sütések is mindig tökéletesek lesznek.

Wamsler Rustika Sparhelt 6kW a mai kor igényeit kielégítő, kompakt és mégis sokoldalú készülék. Minden részletében a felhasználói élményt helyezték előtérbe. A modern design pedig minden konyhában díszként áll.

Keresse ezt a kivételes Sparheltet az eSemineu.ro weboldalon, ahol a Wamsler kínálatának többi darabját is megtekintheti. A minőség és a hagyomány ötvözete a Wamsler Rustika Sparheltben most elérhető az Ön számára is.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Több információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.