Termékek

Kalde 9Kw boltíves kandalló, Lenora szabadon álló kandalló 3.4 kg/h

1 199 lei

Availability: Készleten: 1

Teljesítmény

Hatásfok

Fűthető légtér

Füstcső mérete

Tüzelőanyag

,

Anyag

Típus

,

Kivitelezés

Szín

,

Magasság

Szélesség

Mélység

Súly

Model

Kalde 9 kw boltíves

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Categorie: Brand:

Kalde 9Kw boltíves kandalló

A ” Kalde 7kW ” kandalló  a Lenora gyártó terméke. Ha a Lenora termékeit választja, a minőség garantált és termékei elégedettséggel töltik el! Különleges megjelenésű fatüzelésű kandalló, mely tökéletesen ötvözi a hagyományos stílust a kiváló műszaki paraméterekkel. Ajánlott kiegészítő fűtésként lakásokba vagy nyaralók fűtésére. A nagyméretű, hőálló üvegezésű ajtó a hő elvezetése mellett kellemes légkört biztosít a láng láttán. A kandalló 2 mm vastag acéllemezből készül, belső égéstérrel és külső égéskamrával, amelyek között a felmelegedett levegő felfelé halad. A kandalló samot lapokkal van bélelve, az alsó részen pedig egy könnyen eltávolítható öntöttvas rács található, alatta egy kivehető hamutálca.  Használati fa hossza 25 cm.
A kályhák tűztere 2,5 cm vastag samot lapokból kerül kialakításra. Prémium minőségű termék, a beszerelése nem igényel szakmai tudást.

Az Kalde kandalló hőálló üveggel van felszerelve, amely akár 800° C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek.

A maximális hatékonyság elérése érdekében: Égés közben javasoljuk, hogy tartsa nyitva az ajtón a szellőző járatot. A tűz leégése után zárja le, hogy a levegő ne keringjen a kandallóban, és a lehető leghosszabb ideig tartsa a meleget. Száraz fa használata esetében a kandallóajtóban levő ablak mindig tiszta marad.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A kandallót kizárólag fűtésre használja! Hulladék égetésekor a kandalló füstkivezető nyílása eltömődhet. 

A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és 130 cm vastagnak. Ha nincs meg a kellő huzás amikor a tűzet rakja meg és az ajtót ki nyitja a füst ki jön és kellemetlen szag lesz a szobában.

Még több ajánlatért keressen a kandalló kategoriában

Szállítás:

Kalde 9Kw boltíves kandalló, a következő módon szállítjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon. Hogy szállítás közben ne tudjon leesni a raklapról. Három soros fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A kandallóhoz mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. A szállítási határidő Romániában 2-3 nap, Magyarországra az átutalás utáni 5 munkanap alatt történik.

Kiszállítjuk Magyarország  és egész Európa szerte.

eSemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “Kalde 9Kw boltíves kandalló, Lenora szabadon álló kandalló 3.4 kg/h”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár