Krém szinű kandalló Nova, Szögletes szabadonálló kandalló 7,5kW

Original price was: 147 856 Ft.Current price is: 120 683 Ft.

3 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 312
Kategória:
Brand:
Tömeg
43 kg
Méretek
45 × 41 × 86 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető légtér
A kémény csatlakozás átmérője
Anyag
Felhasznált tüzelőanyag
Model
Garancia

2 Év

Krém szinű kandalló Nova – A fával való tüzelés élménye és melege!

Fedezze fel a Krém színű kandalló Nova varázsát az eSemineu.ro weboldalon! Ez a Szögletes szabadonálló kandalló 7,5kW teljesítménnyel tökéletes választás otthonába. Kandalló modern és funkcionális kialakítással, amely elegáns megjelenést kölcsönöz.

Teljesítmény és Hatékonyság

A Hordozható kandalló könnyen mozgatható és telepíthető. Szabadonálló kandalló kialakítása bármely helyiségben jól mutat. Súlya 43 kg, stabil és biztonságos. Méretei 45 × 41 × 86 cm, így könnyen elhelyezhető.

Kiváló Fűtési Teljesítmény

A 7,5 kW teljesítmény elegendő meleget biztosít. Hatékonyság 76,1%, energiatakarékos működést garantál. Fűthető légtér 130-150 m3, nagy helyiségek fűtésére alkalmas. A kémény csatlakozás átmérője 120 mm, ami biztosítja a megfelelő füstelvezetést.

Stílus és Minőség

Szín: Krém, Matt fekete, elegáns megjelenést kölcsönöz. Anyaga acél, tartós és megbízható. Felhasznált tüzelőanyag: brikett és fa, ami környezetbarát megoldás. A hordozható model könnyen mozgatható és elhelyezhető.

Kényelmes és Funkcionális

A szögletes kialakítás modern és stílusos megjelenést biztosít. A kandalló hatékonyan fűti otthonát és egyben díszíti is a teret. A garancia 2 év, biztosítja a nyugalmat és megbízhatóságot.

Az eSemineu.ro Előnyei

Az eSemineu.ro kiváló minőségű kandallókat kínál gyors szállítással. A Krém színű kandalló Nova tökéletes választás a hideg napokra. Szögletes szabadonálló kandalló 7,5kW hatékony és stílusos.

Ne habozzon, válassza a Krém színű kandalló Nova modellt, és élvezze a meleget és a kényelmet otthonában. Az eSemineu.ro a legjobb megoldást nyújtja minden fűtési igényére. Fedezze fel a minőséget és a funkcionalitást egyetlen termékben!

Látogasson el az eSemineu.ro oldalra, és vásárolja meg most a Hordozható kandallót. Élvezze a szabadonálló kandalló előnyeit és a minőségi acél anyagot. A legjobb választás a Krém színű kandalló Nova, hogy otthona mindig meleg és barátságos legyen.

Ajánlás a maximális hatékonyság eléréséhez:

Égés közben javasoljuk, hogy tartsa a hamutartó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy megfelelő huzat legyen. Miután a tűz kialudt, zárja le a hamutartót, hogy ne keringjen a levegő a kályhában, és a hő a lehető leghosszabb ideig megmaradjon. Az égési folyamat hatékonysága és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartása fontos. A samottbélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első tűzgyújtásoknál ne gyújtson intenzív tüzet, és fokozatosan melegítse fel a kályhát. Két tűzgyújtás után a samottbélés és a cseréptéglák elkezdenek felmelegedni, majd sugározni kezdik a hőt. A kémény (cső, kürtő) hossza legalább 5 méter legyen, az elvezetés vastagsága pedig 150 mm.

Ne égessen!

Háztartási hulladékok, ragasztott vagy festett faanyag, rétegelt lemez vagy faforgácslapok, illetve egyéb mesterséges vegyületeket tartalmazó hulladékok égetése tilos, mivel a mérgező anyagok nem égnek el, csak megváltoztatják az állapotukat, és a levegőbe kerülve kiszámíthatatlan következményekhez vezetnek. Krém szinű kandalló Nova fűtőberendezés, ha hulladékot éget a kandalló-ban, az eltömíti a füstelvezető nyílását.

Figyelmeztetés!

Minden vízteres kandallót, kandallót, kazánt és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor csatlakoztatva vannak. Ez törvény által előírt kötelezettség, enélkül nincs garancia a termékre:

A 2012-es XC. törvény a kéménytisztítás közszolgáltatásáról és a BM rendelet (XII.11) előírja, hogy az égőberendezés kéményhez való csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.
Az ipari kéménytisztítási nyilatkozat nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő tanúsítványát.

Hogyan történik a szállítás és mit tartalmaz a csomag?

Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
Krém szinű kandalló Nova szállítása Romániában 3-5 munkanapon belül, Magyarországra és Európába pedig 7-10 munkanapon belül történik a fizetés megerősítése után. Annak érdekében, hogy a terméket tökéletes állapotban kapja meg, a kandallót 16 mm-es műanyag szalagokkal rögzítik egy raklapra, és három réteg fóliával borítjuk. Így a terméket tökéletesen védve és ideális állapotban kapja meg. A csomagban a kandalló mellett megtalálja a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevet. A könnyebb szállítás érdekében a kiszállítás emelővel felszerelt járművel történik, egészen a kapuig. Tehát, ha fatüzelésű kandallót válassza, egy minőségi terméket kap, gyorsan és tökéletes állapotban szállítva.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.