Fatüzelésű rozsda mentes acél kazán 90L, Celsius Sanitary, tűztérrel, 2,5kg/h

2079 lei

420 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 399
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

119.96 EUR x 24 months

Tömeg
50 kg
Méretek
40 × 40 × 155 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyagvastagság
A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

300 mm

Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet
Garancia

5 Év

Fatüzelésű rozsda mentes acél kazán 90L

Esemineu.ro kínálatában megtalálható a Fatüzelésű rozsdamentes acél kazán 90L Celsius Sanitary, amely kiváló választás azok számára, akik megbízható és hatékony megoldást keresnek otthonuk fűtésére. A 90 literes kapacitás biztosítja, hogy elegendő meleg víz álljon rendelkezésre az Ön igényei szerint.

A kazán 5,5 kW teljesítményű, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan melegítse fel a vizet. A tűztér acélból készült, míg a kazán rozsdamentes acélból, így garantálva a hosszú távú tartósságot és ellenállást a korrózióval szemben. Az anyagvastagság 2 mm, ami tovább erősíti a kazán szerkezetének stabilitását.

A kémény csatlakozás átmérője 120 mm, így biztosítva a füstgázok hatékony elvezetését. A kazán brikett és fa felhasználására is alkalmas, maximális fa hosszúsággal 300 mm, ami rugalmasságot nyújt a tüzelőanyag-választékban. A maximális üzemi nyomás 3 bar, és képes elérni a maximális hőmérsékletet 65°C-ra, ami biztonságos és hatékony működést garantál.

Celsius Sanitary által kínált, ez a fatüzelésű rozsdamentes acél kazán nem csak a megbízhatóság és hatékonyság szinonimája, hanem a környezettudatos választás is, mivel lehetővé teszi a megújuló energiaforrások használata. A kazán 2,5kg/h átlagos üzemanyag-fogyasztása gazdaságos és környezetbarát működést biztosít.

Összességében, a Fatüzelésű rozsdamentes acél kazán 90L Celsius Sanitary egy kiemelkedő választás azok számára, akik értékelik a hatékonyságot, a tartósságot és a fenntarthatóságot. Esemineu.ro kínálatában ez a kazán ígéretes megoldást kínál a melegvíz-szükségletek hatékony kezelésére, miközben hozzájárul az otthon meleg és kényelmes atmoszférájának fenntartásához.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Fatüzelésű rozsda mentes acél kazán 90L Celsius Sanitary szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.