Kerek tűztér acél ajtóval 90L, FM

54 424 Ft

2 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 385
Brand:
Tömeg
18 kg
Méretek
40 × 40 × 40 cm
Felhasznált tüzelőanyag
Átlagos óránkénti fogyasztás
Használati fa hossza

300 mm

Hammú rács
Garancia

2 Év

Kerek tűztér acél ajtóval 90L

Esemineu.ro bemutatja a legújabb innovációját: a 90L tűztér acél ajtóval, ami a 120L tűztér FM sorozat részét képezi. Ez a tűztér csupán 18 kg tömegű, méretei 40 × 40 × 40 cm, ami kompakt és könnyen elhelyezhető bármely térben. Az acélból készült ajtó és tűztér kiemelkedő tartósságot és hosszú élettartamot garantál.

Ez a modell brikett és fa tüzelőanyaggal működik, biztosítva a felhasználók számára a választás szabadságát. Az átlagos óránkénti fogyasztás hatékonyságot bizonyít, míg a 300 mm hosszú tüzelőanyag használata tovább növeli a kényelmet és gazdaságosságot.

A hammú rács öntöttvas anyagból készül, amely erősséget és tartósságot biztosít, még a legmagasabb hőmérsékletek mellett is. A tűztér 2 év garanciát kap, ami a esemineu.ro megbízhatóságát és elkötelezettségét mutatja a minőség felé.

A tűztér acél ajtóval 90L nem csak praktikus és hatékony megoldás, hanem esztétikailag is vonzó. Az acél anyag modern megjelenést kölcsönöz, míg a kerek forma lehetővé teszi, hogy harmonikusan illeszkedjen bármilyen dizájnhoz. Ez a tűztér tökéletes választás azok számára, akik egyedi és stílusos fűtési megoldást keresnek.

Összefoglalva, a 120L Economic tűztér FM sorozat új tagja, kiválóan ötvözi a funkcionalitást, a tartósságot és az esztétikumot. A választott anyagok, a gazdaságos üzemeltetés, és a megbízható garancia biztosítják, hogy ez a tűztér hosszú távon kiváló választás legyen minden otthon számára.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Kerek tűztér acél ajtóval 90L szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.