120L Öntöttvas tűzteres Acél Fatüzelésű Bojler, 120L bojler szerelvény, Öntöttvas ajtós tűztérrel, 3kg/h

(2 vásárlói értékelés)

93 354 Ft

6 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 6426340000076
Brand:
Tömeg
82 kg
Méretek
40 × 40 × 155 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyagvastagság

3 mm

A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

Maximális hőmérséklet
Maximális üzemi nyomás
Garancia

2 Év

120L Öntöttvas tűzteres Acél Fatüzelésű Bojler

Ismerje meg az eseminu.ro kínálatában található Fatüzelésű 120L fürdőszobai acél kazánt öntvényajtóval. Kiváló választás azok számára, akik egy megbízható, hatékony és tartós megoldást keresnek a melegvíz-ellátáshoz. Ez a különleges kazán 3kg/h tüzelőanyag-fogyasztással rendelkezik, ami rendkívül gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé.

A kazán 82 kg tömege és 38 × 38 × 115 cm-es méretei biztosítják, hogy robosztus, mégis helytakarékos kialakítása révén könnyen illeszkedik a legtöbb fürdőszobai környezetbe. 120 literes kapacitása tökéletesen elegendő ahhoz, hogy a családi igényeket kielégítse, legyen szó akár fürdésről, mosásról vagy konyhai tevékenységekről.

A kazán 7,5 kW teljesítménye garantálja a gyors és hatékony vízmelegítést, míg az öntötvas tűztér ajtaja és a kalapácsfestékkel festett acéllemez hozzájárul a tartóssághoz és az esztétikai megjelenéshez. 3 mm-es anyagvastagsággal rendelkezik, ami megerősíti a kazán szerkezeti integritását és hosszú élettartamot ígér.

120 mm átmérőjű kémény csatlakozása lehetővé teszi az egyszerű telepítést és biztosítja a hatékony füstelvezetést. A kazán brikett és fa felhasználására is alkalmas, ahol a 30 cm hosszúságú tüzelőanyag használata javasolt, ezáltal rugalmasságot nyújtva a felhasználónak a különböző típusú tüzelőanyagok tekintetében.

3 bar maximális üzemi nyomás és 95 °C maximális hőmérséklet biztosítja, hogy a kazán képes legyen megfelelni a legmagasabb igényeknek is, így ideális megoldást nyújtva a melegvíz-szükségletekhez.

Válassza az eseminu.ro által kínált 120L Öntöttvas tűzteres Acél Fatüzelésű Bojler, ha egy magas minőségű, gazdaságos és megbízható megoldást keres a folyamatos melegvíz-ellátáshoz. Ez a kazán nemcsak hogy hatékonyan működik, hanem elegáns kiegészítője is lehet a fürdőszobájának.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. Az első tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Bojler füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

120L Öntöttvas tűzteres Acél Fatüzelésű Bojler szállítási határideje:

 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

120L Öntöttvas tűzteres Acél Fatüzelésű Bojler, 120L bojler szerelvény, Öntöttvas ajtós tűztérrel, 3kg/h termékről 2 értékelés

 1. Román

  Tiberiu (megerősített tulajdonos)

  Foarte bun, mulțumit

 2. Román

  Anonymous (megerősített tulajdonos)

 3. Román

  Tufa Geta (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.