Fatüzelésű 90 L-es acél kazán, öntvény ajtókkal, 2kg/h

(2 vásárlói értékelés)
PRP: 1410 lei i

1099 lei

222 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 6426340000977
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

67.69 EUR x 24 months

Tömeg
70 kg
Méretek
36 × 36 × 115 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyagvastagság

2,5 mm

A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Lungimea lemnului utilizat

30 cm

Maximális üzemi nyomás

Fatüzelésű 90 L-es acél kazán

Fedezze fel az esemineu.ro kínálatában az új Fatüzelésű 90 L-es acél kazánt öntvény ajtókkal, amely egy gazdaságos és hatékony megoldás a melegvíz-ellátáshoz. Ez a kazán, amely óránként csak 2kg tüzelőanyagot használ, ideális választás mindazok számára, akik a hagyományos fatüzelésű rendszereket részesítik előnyben.

A kazán 70 kg tömegű, 36 × 36 × 115 cm méretű és 90 l kapacitású, így bőségesen elegendő meleg vizet biztosít akár nagyobb háztartások számára is. Az öntvényből készült tűztér ajtaja és a kalapácsfestékkel festett acéllemez nem csak tartósságot garantál, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöz a kazánnak.

Az anyagvastagság 2,5 mm, ami biztosítja a kazán hosszú élettartamát és hatékony hőtartását. A kémény csatlakozásának 120 mm átmérője lehetővé teszi az egyszerű beüzemelést és a füstgázok hatékony elvezetését. Felhasznált tüzelőanyagként brikett vagy fa használható, amelynek maximális hossza 30 cm lehet, így széles körű lehetőséget biztosít a felhasználók számára a tüzelőanyag választásában.

A 5,5 kW teljesítmény és a maximális 3 bar üzemi nyomás együttesen garantálják, hogy a kazán gyorsan és hatékonyan képes legyen felmelegíteni a vizet, így nem kell sokáig várnia a meleg vízre.

Az esemineu.ro által kínált Fatüzelésű 90 L-es acél kazán tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik értékelik a megbízhatóságot, az energiahatékonyságot és a hosszú távú gazdaságosságot. Legyen szó családi házról vagy nyaralóról, ez a kazán biztosítja a kényelmes és folyamatos melegvíz-ellátást, miközben csökkenti a környezeti lábnyomot.

Válassza ezt a kiváló minőségű, Fatüzelésű 90 L-es acél kazánt, hogy otthona meleg vízellátása gazdaságos, környezetbarát és megbízható legyen.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szállítási határidő:

 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Fatüzelésű 90 L-es acél kazán, öntvény ajtókkal, 2kg/h termékről 2 értékelés

 1. Román

  Ioan

  Livrat rapid, acum sa vedem daca face treaba

 2. Román

  Iuliu (megerősített tulajdonos)

  E ok acum sa vedem cum funcționează

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.