Fatüzelésű 120L rozsdamentes inox kazán, Economic tűztérrel, FM, 3kg/h

(1 vásárlói értékelés)

159 535 Ft

9 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 6426340000090
Brand:
Tömeg
45 kg
Méretek
40 × 40 × 115 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyagvastagság

2 mm

A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

Maximális hőmérséklet
Maximális üzemi nyomás

Fatüzelésű 120L rozsdamentes inox kazán

Fedezze fel az esemineu.ro kínálatában az FM által gyártott Fatüzelésű 120L-es rozsdamentes inox kazánt Economic tűztérrel, amely egy magas hatékonyságú és környezetbarát megoldást kínál a melegvíz-ellátásra. Ez a kazán 3kg/h tüzelőanyag-fogyasztással büszkélkedhet, ami rendkívül gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé.

A 45 kg tömegű és 38 × 38 × 115 cm méretű berendezés 120 literes kapacitásával tökéletes választás minden otthon számára, biztosítva a folyamatos melegvíz-ellátást. A 7,5 kW teljesítmény lehetővé teszi, hogy a kazán gyorsan és hatékonyan melegítse fel a vizet, miközben az acél tűztér és a rozsdamentes kazán garantálja a tartósságot és az ellenálló képességet a korrózióval szemben.

Az 2 mm anyagvastagság és a 120 mm átmérőjű kémény csatlakozás biztosítja a kazán hosszú élettartamát és egyszerű telepítését. Brikett és tüzifa felhasználásával, amelynek maximum 30 cm lehet a hossza, ez a kazán rugalmasan alkalmazkodik a különböző típusú tüzelőanyagokhoz, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy a rendelkezésre álló legmegfelelőbb opciót válassza.

A maximális 3 bar üzemi nyomás és a 95 °C maximális hőmérséklet biztosítja, hogy a kazán megfeleljen a legmagasabb teljesítményi elvárásoknak is. Mindez azt jelenti, hogy a Fatüzelésű 120L-es rozsdamentes inox kazán nem csak hatékony és gazdaságos, hanem rendkívül megbízható is a melegvíz-ellátás terén.

Válassza az esemineu.ro által kínált Fatüzelésű 120L-es rozsdamentes inox kazánt Economic tűztérrel, ha egy magas minőségű, hosszú élettartamú és környezetbarát megoldást keres a melegvíz-ellátásra. Ez a kazán tökéletes választás mindenki számára, aki értékeli a fenntarthatóságot, a gazdaságosságot és a megbízhatóságot.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Fatüzelésű 120L rozsdamentes inox kazán szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Fatüzelésű 120L rozsdamentes inox kazán, Economic tűztérrel, FM, 3kg/h termékről 1 értékelés

  1. Román

    Corneliu Grigore

    Am primit coletul.Este în stare foarte.buna la o recepție vizuală. Urmează să-l instalez.Multumesc pentru seriozitate și promptitudine.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.