500L/1830 Puffertartály hőcserélő nélkül, Celsius Heating 1830 mm

334 720 Ft

3 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 250
Kategória:
Brand:
Tömeg
70 kg
Méretek
110 × 110 × 185 cm
Kapacitás
Energetikai osztály

Átmérő szigeteléssel
Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet

500L/1830 Puffertartály hőcserélő nélkül

A Celsius Heating 500L/1830 Puffertartály egy kiváló minőségű és megbízható hőtároló megoldás. Magas minőségű anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A puffertartály energiaosztálya C, ami azt jelenti, hogy hatékonyan és takarékosan tárolja a hőenergiát.

A tartály magassága 1830 mm, ami elegendő helyet biztosít a tároláshoz. A vastagság szigeteléssel 1100 mm, amely hatékony hőszigetelést nyújt, hogy megőrizze a tárolt hőenergiát. A maximális üzemi nyomás 3 bar, ami biztonságos és megbízható működést garantál.

A 500L/1830 Puffertartály hőcserélő nélkül maximális hőmérséklete 95 °C, amely lehetővé teszi a magas hőmérsékletű folyadékok tárolását. Az anyagvastagság 10 mm, ami a tartály stabilitását és ellenálló képességét jelenti.

Megbízható teljesítménye és tartóssága révén hozzájárul a hatékony és megbízható hőtároláshoz. Fedezze fel a Celsius Heating 500L/1830 Puffertartály előnyeit, és élvezze a hatékony és kényelmes hőtárolás előnyeit otthonában.

A Celsius Heating 500L/1830 Puffertartály kiválóan alkalmas a következő célokra:

  1. Hőenergia tárolása: A puffertartályok lehetővé teszik a hőenergia tárolását, amelyet a fűtési rendszer termel. Ezáltal lehetővé teszik a rendszer hatékonyabb működését, mivel a tárolt hőt a megfelelő időben lehet felhasználni a melegvíz előállítására vagy a fűtési rendszer támogatására.
  2. Kiegyenlítő tartályként: A puffertartályok kiegyenlítő szerepet is betölthetnek a fűtési rendszerekben. Azáltal, hogy tárolják a hőenergiát, képesek kiegyenlíteni a fűtési rendszer terhelését. Például, amikor a fűtési rendszer nem működik, a puffertartály továbbra is képes hőenergiát szolgáltatni, csökkentve a fűtési rendszer üzemidejét és kímélve a fűtési berendezéseket.
  3. Szoláris rendszerek támogatása: A puffertartályok kiválóan alkalmazhatók a szoláris rendszerekhez. A napenergia által termelt meleg vizet a puffertartályban lehet tárolni, így a napfény hiányában is elérhetővé válik a melegvíz.
  4. Hőcserélő rendszerekhez: A puffertartályok kompatibilisek lehetnek hőcserélő rendszerekkel, amelyek lehetővé teszik a hőátadást különböző hőforrások között. Ez lehetővé teszi a hatékony hőenergia felhasználást és a kényelmes melegvíz-ellátást.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.