750L/1840 Puffertartály hőcserélő nélkül, Celsius Heating 1840 mm

443 724 Ft

2 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 251
Kategória:
Brand:
Tömeg
75 kg
Méretek
100 × 100 × 184 cm
Kapacitás
Maximális üzemi nyomás
Energetikai osztály

Átmérő szigeteléssel
Átmérő szigetelés nélkül
Szigetelés vastagsága

100 mm

Maximális hőmérséklet
Model

750L/1840 Puffertartály hőcserélő nélkül

Fedezze fel a hatékony energiafelhasználás és a kiegyensúlyozott hőtárolás előnyeit a 750L/1840 Puffertartállyal hőcserélő nélkül. Ez a megbízható és tartós tartály ideális választás a fűtési rendszerek hatékonyságának és teljesítményének javítására.

A 750 literes kapacitással rendelkező puffertartály megbízhatóan támogatja a fűtési rendszer működését, lehetővé téve a hőenergia hatékony felhasználását. A tartály magas minőségű anyagokból készül, így biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot.

A puffertartály maximális üzemi nyomása 5 bar, így biztonságosan működik és ellenáll a nyomásingadozásoknak. Az energia osztály B besorolással rendelkezik, ami jelzi a hatékony energiafelhasználást és környezetbarát működést.

A 1840 mm magasságú és 1008 mm vastagságú szigeteléssel rendelkező puffertartály kiváló hőszigetelést nyújt, minimalizálva a hőveszteséget és megtartva a tárolt energia hatékonyságát. A szigetelés vastagsága 100 mm, ami tovább fokozza a hőtartást.

A puffertartály maximális hőmérséklete 95 °C, így képes megbirkózni a magas hőmérsékletekkel. Ez lehetővé teszi a melegvíz tárolását és a fűtési rendszer hatékony működését.

A 750L/1840 Puffertartály hőcserélő nélkül tökéletes választás olyan rendszerekhez, amelyekben a hőcserélő már meglévő vagy különálló egységben van integrálva. Ez a tartály biztosítja a hőenergia hatékony tárolását és fokozza a fűtési rendszer teljesítményét.

A Celsius Heating 750L/1840 Puffertartály kiválóan alkalmas a következő célokra:

  1. Hőenergia tárolása: A puffertartályok lehetővé teszik a hőenergia tárolását, amelyet a fűtési rendszer termel. Ezáltal lehetővé teszik a rendszer hatékonyabb működését, mivel a tárolt hőt a megfelelő időben lehet felhasználni a melegvíz előállítására vagy a fűtési rendszer támogatására.
  2. Kiegyenlítő tartályként: A puffertartályok kiegyenlítő szerepet is betölthetnek a fűtési rendszerekben. Azáltal, hogy tárolják a hőenergiát, képesek kiegyenlíteni a fűtési rendszer terhelését. Például, amikor a fűtési rendszer nem működik, a puffertartály továbbra is képes hőenergiát szolgáltatni, csökkentve a fűtési rendszer üzemidejét és kímélve a fűtési berendezéseket.
  3. Szoláris rendszerek támogatása: A puffertartályok kiválóan alkalmazhatók a szoláris rendszerekhez. A napenergia által termelt meleg vizet a puffertartályban lehet tárolni, így a napfény hiányában is elérhetővé válik a melegvíz.
  4. Hőcserélő rendszerekhez: A puffertartályok kompatibilisek lehetnek hőcserélő rendszerekkel, amelyek lehetővé teszik a hőátadást különböző hőforrások között. Ez lehetővé teszi a hatékony hőenergia felhasználást és a kényelmes melegvíz-ellátást.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.