Celsius Heating puffertartály 5000L/2650, hőcserélő szigetelés nélkül

2 016 496 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 258
Kategória:
Brand:
Tömeg
320 kg
Méretek
180 × 180 × 265 cm
Kapacitás
Energetikai osztály

Diametru rezervor

1600 mm

Szigetelés vastagsága

100 mm

Átmérő szigeteléssel
Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet

Celsius Heating puffertartály 5000L/2650
Egy puffer tartály egy olyan berendezés, amelyet főként fűtési rendszerekben használnak. Az alapvető célja a hőenergia tárolása és szabályozása a fűtési rendszerben. Azáltal, hogy a tartályba tárolják a felesleges hőt, amikor a fűtési rendszer magasabb teljesítményen működik, és azt később felhasználják, amikor a fűtési igény csökken, a puffer tartályok több előnyt is kínálnak a fűtési rendszerek hatékonyságának és kényelmének növelése érdekében.

A Celsius Heating puffertartály 5000L/2650 hőcserélő kínálja a megbízható hőtárolást és hatékony hőcserélő rendszert minden otthoni fűtési igényhez. Ez a kiváló minőségű tartály kiváló választás azok számára, akik magas hatékonyságú fűtési megoldást keresnek. A tartály kapacitása 1000 liter, amely elegendő tárolókapacitást biztosít a hosszantartó és stabil hőellátáshoz.

A puffertartály osztályozása energetikai szempontból “C” osztályba tartozik, amely azt jelzi, hogy környezettudatosan használható, minimalizálva ezzel az energiafogyasztást és a költségeket. A tartály kialakítása és méretei lehetővé teszik a hatékony telepítést és integrációt a meglévő fűtési rendszerekbe.

A rezervor átmérője 1600 mm, és a tartály 2650 mm magas. A maximális munkanyomás 3 bar, és a tartályban kezelhető maximális hőmérséklet 95 °C. Ezen tulajdonságok garantálják a biztonságos működést és a hőmérséklet szabályozását, ami elengedhetetlen az optimális fűtési teljesítmény eléréséhez.

A tartály izolálásának vastagsága 100 mm, ami tovább fokozza a hatékonyságot és minimalizálja a hőveszteséget. Az izolált kivitel csökkenti a fűtési költségeket, miközben megőrzi a tárolt hőt hosszabb ideig.

Az összességében 1800 mm átmérőjű tartály könnyen beilleszthető bármilyen háztartásba vagy fűtési rendszerbe. A Celsius Heating puffertartály 5000L/2650 hőcserélő a megbízhatóság és hatékonyság egyedülálló kombinációját nyújtja, megteremtve a tökéletes környezetet a kényelmes és költséghatékony fűtéshez. Válassza a Celsius Heating termékeket, hogy otthonában a legmagasabb szintű hőkomfortot élvezhesse.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.