Coș
Publicat de Martin
Satisfacerea așteptărilor în ceea ce privește produsele achiziționate și câștigarea încrederii clienților prin serviciile oferite sunt extrem de importante pentru echipa eSemineu.ro , de aceea dorim să vă furnizăm informații detaliate despre serviciul nostru de relații cu clienții, termenii de garanție comercială și serviciile noastre pe care l-e asigurăm pe perioada garanției , astfel încât să aveți încredere în suportul și serviciile fiabile oferite pentru oricare dintre produsele achiziționate din magazinul nostru. Termenii de garanție: Toate produsele din portofoliul magazinului eSemineu.ro beneficiază de garanția comercială standard de 24 luni. Avem și produse care prin natura materialelor folosite beneficiază de o perioadă de garanție extinsă până la 60 luni.Deci din punct de vedere al garanției de care beneficiază produselor din magazinul eSemineu.ro , sobele din teracotă precum și celelalte produse cum ar fi puffer-ele, cazanele termice (centralele pe lemne), șemineele și termoșemineele , sobele de gătit tip sparhelt și focarele sau … Continuat

Satisfacerea așteptărilor în ceea ce privește produsele achiziționate și câștigarea încrederii clienților prin serviciile oferite sunt extrem de importante pentru echipa eSemineu.ro , de aceea dorim să vă furnizăm informații detaliate despre serviciul nostru de relații cu clienții, termenii de garanție comercială și serviciile noastre pe care l-e asigurăm pe perioada garanției , astfel încât să aveți încredere în suportul și serviciile fiabile oferite pentru oricare dintre produsele achiziționate din magazinul nostru.

Termenii de garanție:

Toate produsele din portofoliul magazinului eSemineu.ro beneficiază de garanția comercială standard de 24 luni. Avem și produse care prin natura materialelor folosite beneficiază de o perioadă de garanție extinsă până la 60 luni.
Deci din punct de vedere al garanției de care beneficiază produselor din magazinul eSemineu.ro , sobele din teracotă precum și celelalte produse cum ar fi puffer-ele, cazanele termice (centralele pe lemne), șemineele și termoșemineele , sobele de gătit tip sparhelt și focarele sau ansamblurile din oțel ale cazanelor de baie ( ansamblu boiler pe lemne) sunt asigurate de o garanție de 24 de luni, perioadă în cadrul căreia asigurăm funcționarea perfectă și remedierea unor eventuale defecțiuni apărute , din fabricație sau materiale.

În ceea ce privește boilerele noastre construite din inox , fabricantul nostru acordă o atenție deosebită calității lucrărilor efectuate și obținerii unei fiabilități de nivel maxim în utilizare, motiv pentru care garanția de care beneficiază produsul, respectiv Rezervorul din Inox (Boilerul din Inox) este extinsă la o perioadă de 60 de luni de utilizare.
Șemineele și Termoșemineele noastre, Cazanele din oțel pe lemne, Termoboilerele și cazanele de baie precum și Rezervoarele de acumulare tip Puffer sunt extrem de puțin susceptibile de a avea probleme în perioada de garanție, deoarece aceste produse sunt construite astfel încâtpot servi clienții noștri optim pe perioade foarte îndelungate de timp..

Cu toate acestea putem să vă asigurăm că în cazul apariției oricăror probleme în perioada de garanție, vom oferi asistență imediată , având o colaborare deosebit de bine asigurată cu service-urile fabricanților noștri , astfel putem asigura orice operație tehnică și chiar vom proceda la înlocuirea produsului sau vom oferi o altă soluție alternativă pentru satisfacția dumneavoastră. Totodată încercăm asigurăm sprijin și asistență clienților noștri și în afara perioadei de garanție și tuturor celor care apelează la noi indiferent de faptul că produsul a fost achiziționat de la alt comerciant.

Serviciile noastre:

Echipa noastră de consultanți în ceea ce privește relațiile cu clienții este întotdeauna disponibilă pentru a vă răspunde cât mai rapid și în mod eficient la orice întrebări sau probleme care ar putea apărea.
Sperăm că aceste informații vă vor ajuta să vă sporiți încrederea în magazinul nostru eSemineu.ro și mai ales în oamenii care lucrează pentru a oferi servicii și produse de calitate clienților magazinului prin suportul acordat și serviciile oferite pentru alegerea sistemul de încălzire dorit și bineînțeles adecvat.

Informații de contact pentru relații cu clienții:

Telefon: 0758 418 236
Email: info@esemineu.ro
Consultanță personală: Vă rugăm să ne contactați pentru a stabili o întâlnire.
Dacă aveți întrebări sau probleme, nu ezitați să ne contactați și suntem bucuroși să vă stăm la dispoziție.