Coș
Publicat de Martin
Cosul de fum Inox Pro Invest ECO 0,5mm reprezintă o soluție eficientă și accesibilă pentru evacuarea fumului, fiind realizat din oțel inoxidabil de calitate, cu o grosime de 0,5 mm. Acest sistem este compatibil cu o gamă variată de combustibili și este ideal pentru utilizarea în diverse condiții, inclusiv la presiuni normale și în caz de condens. Proiectat pentru a se potrivi cu o varietate de sisteme de încălzire – de la cele domestice la cele comerciale și industriale, care funcționează pe baza de ulei, peleți, gaze, lemn sau carbune – acest cos de fum asigură o evacuare eficientă și sigură. Datorită construcției sale robuste, suportă temperaturi constante de până la 450° C și rezistă la șocuri termice de până la 800° C. Cosul de fum Inox Pro Invest ECO 0,5mm se distinge printr-un raport optim între calitate și preț, fiind o alegere avantajoasă pentru orice tip de locuință. Caracteristici … Continuat
  • Sistem de coș de fum din oțel inoxidabil cu perete simplu, grosime de 0,5mm

Cosul de fum Inox Pro Invest ECO 0,5mm reprezintă o soluție eficientă și accesibilă pentru evacuarea fumului, fiind realizat din oțel inoxidabil de calitate, cu o grosime de 0,5 mm. Acest sistem este compatibil cu o gamă variată de combustibili și este ideal pentru utilizarea în diverse condiții, inclusiv la presiuni normale și în caz de condens.

Proiectat pentru a se potrivi cu o varietate de sisteme de încălzire – de la cele domestice la cele comerciale și industriale, care funcționează pe baza de ulei, peleți, gaze, lemn sau carbune – acest cos de fum asigură o evacuare eficientă și sigură. Datorită construcției sale robuste, suportă temperaturi constante de până la 450° C și rezistă la șocuri termice de până la 800° C.

Cosul de fum Inox Pro Invest ECO 0,5mm se distinge printr-un raport optim între calitate și preț, fiind o alegere avantajoasă pentru orice tip de locuință.

Caracteristici principale ale sistemului cos de fum Inox Pro Invest ECO 0,5mm:

  • Sistem simplu de imbinare, ușor de montat și securizat.
  • Design elegant, cu o grosime uniformă a materialului, care contribuie la estetica generală a instalației.
  • Izolație de calitate, asigurând o eficiență termică superioară și reducerea pierderilor de căldură.
  • Temperatura de operare până la 450°C, garantând rezistența la temperaturi înalte și la focul de funingine până la 800°C.
  • Sistemul permite o expansiune liberă a tubului, menținând integritatea structurii chiar și în cazul unui incendiu de funingine.
  • Oferă rezistență și durabilitate îndelungată, fiind o soluție cost-eficientă pentru evacuarea fumului.

Opțiuni disponibile: Disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, sistemul cos de fum Inox Pro Invest ECO 0,5mm poate fi adaptat nevoilor specifice ale fiecărei instalații. Diametrele disponibile includ opțiuni standard, asigurând compatibilitatea cu diferite tipuri de încălzitoare și cerințe de evacuare.

Optând pentru un sistem de coș de fum Inox Pro Invest ECO 0,5mm, alegeți o soluție eficientă și durabilă pentru casa dumneavoastră, asigurându-vă că încălzirea și evacuarea fumului se realizează în condiții optime de siguranță și eficiență. Acest sistem reprezintă o investiție în confortul și siguranța locuinței, oferind performanță și fiabilitate pe termen lung.