Törtfehér Kis Csikó cserépkályha, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos füst kivitel, 8kW

(1 vásárlói értékelés)

225 716 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 146
Brand:
Tömeg
178 kg
Méretek
83 × 51 × 103 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

Törtfehér Kis Csikó cserépkályha

Törtfehér Kis Csikó cserépkályha, ahol a hagyomány és a modern funkcionalitás találkozik, hogy egyedi meleg élményt nyújtson otthonában. Ez a Fatüzelésű cserépkályha ideális választás azoknak, akik meleg és hangulatos atmoszférát szeretnének teremteni otthonukban, miközben hatékonyan fűtik azt.

Az 8kW teljesítményének köszönhetően ez a kis cserépkályha tökéletes megoldás kisebb méretű helyiségek, nappalik, vagy hálószobák fűtésére. Az apró méretének ellenére megbízható és hatékony fűtést biztosít, amely egész télen kényelmes hőt nyújt a család minden tagjának.

A cserépkályha stílusos megjelenéssel rendelkezik, amely harmonikusan illeszkedik bármely lakóterünkbe. A cserépkályha ajtaja hőálló üveggel van ellátva, amely lehetővé teszi a látványos tűz látványának élvezetét anélkül, hogy a hő elveszne. Az öntöttvas lábak biztos alátámasztást nyújtanak a kályhának, ami stabilitást és biztonságot jelent használat közben.

A jobbos-balos füstkivezetés lehetővé teszi a kályha elhelyezését a legoptimálisabb pozícióban a helyiségben, valamint megkönnyíti a füstcső csatlakoztatását a kéményhez.

Ez a Törtfehér Kis Csikó cserépkályha kiváló minőségű cserépből készült, ami hosszú élettartamot és tartósságot garantál. A Tőrt fehér színű felület elegáns megjelenést kölcsönöz a kályhának, ami vonzó dísze lesz otthonának.

Ha egy megbízható, hatékony és stílusos cserépkályhát keres, akkor a Törtfehér Kis Csikó cserépkályha a tökéletes választás. Tegye otthonát melegebbé és hangulatosabbá ezzel a remek fűtési megoldással, amely magas minőségével és teljesítményével hosszú távon is elégedettséget nyújt majd.

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Törtfehér Kis Csikó cserépkályha, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos füst kivitel, 8kW termékről 1 értékelés

  1. Román

    Adrian Tiganescu

    Foarte profi. Totul a fost ok

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.