Tesy termoelektromos dupla szerpentines vízmelegítő, 300L, TESY EV 13S+17S 300 65

(1 vásárlói értékelés)

295 799 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 248
Brand:
Tömeg
112 kg
Méretek
65 × 65 × 142 cm
Szerelés
Kapacitás
Izolație

50 mm

Energetikai osztály

Maximum nyomás (bár)

Pierderi de caldura ΔT 45K

68 W

Temperatura maxima de lucru

95 °C

Átmérő

Tesy termoelektromos dupla szerpentines vízmelegítő

Fedezze fel a Tesy termoelektromos dupla szerpentines vízmelegítő előnyeit és kényelmét! Ez a megbízható és hatékony vízmelegítő kiváló választás otthonába vagy kereskedelmi helyszínre. A 300 literes kapacitás biztosítja a elegendő mennyiségű melegvizet az egész háztartásnak vagy az üzleti tevékenységnek. Az izoláció 50 mm vastag, ami hatékonyan megtartja a melegvizet és minimalizálja a hőveszteséget. A Tesy vízmelegítő energiatakarékos, és B energiaosztályba tartozik, így csökkenti az energiaköltségeket.

A maximális nyomás 8 bar, ami biztosítja a biztonságos működést és a hosszú élettartamot. A maximális munkahőmérséklet 95 °C, így a víz mindig megfelelő hőmérsékleten áll rendelkezésre. A vízmelegítő megbízható és tartós, 112 kg súlyával pedig stabilan és biztonságosan működik. Az átmérője 650 mm, míg a magassága 1420 mm, így könnyen illeszthető a kiválasztott helyre.

A Tesy termoelektromos dupla szerpentines vízmelegítő ideális választás azok számára, akik megbízható és hatékony melegvíz ellátást szeretnének otthonukban vagy vállalkozásukban. A magas minőségű kialakítás és a praktikus funkciók garantálják a kényelmes használatot és a megbízható működést. Ne habozzon, válassza a Tesy termoelektromos dupla szerpentines vízmelegítőt és élvezze a melegvíz kényelmét mindennapjaiban!

A Tesy termoelektromos dupla szerpentines vízmelegítő nagy teljesítménye számos előnnyel jár, amelyeket érdemes figyelembe venni. Itt van néhány ok, miért alkalmas a vízmelegítő teljesítménye:

  1. Gyors és hatékony melegítés: A nagy teljesítményű vízmelegítő gyorsan képes felmelegíteni a nagy mennyiségű vizet. Ez különösen előnyös, ha több embernek vagy nagyobb létesítménynek kell melegvíz ellátást biztosítani. A gyors melegítési folyamat lehetővé teszi a folyamatos és hatékony használatot.
  2. Nagy kapacitású melegvíz ellátás: A magas teljesítményű vízmelegítő nagy mennyiségű melegvizet képes biztosítani, amely elegendő a több fürdőszobában, mosogatásnál, mosáshoz vagy egyéb felhasználási területeken. Ez kényelmet és kényelmes használatot jelent a felhasználók számára.
  3. Rugalmasság és sokoldalúság: A nagy teljesítményű vízmelegítő sokféle felhasználási területen alkalmazható. Akár otthoni, kereskedelmi vagy ipari környezetről van szó, a megbízható és hatékony teljesítmény lehetővé teszi a melegvíz igények kiszolgálását.
  4. Energiahatékonyság: A magas teljesítményű vízmelegítők rendelkezhetnek energiahatékony funkciókkal, amelyek segítenek csökkenteni az energiafogyasztást és a költségeket. Ezáltal gazdaságosabb és fenntarthatóbb megoldást nyújtanak a melegvíz ellátásra.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Tesy termoelektromos dupla szerpentines vízmelegítő, 300L, TESY EV 13S+17S 300 65 termékről 1 értékelés

  1. Román

    cristel_teodorescu@yahoo.com (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.