Szögletes tűztér 90L, Öntöttvas ajtóval, FM

54 113 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 381
Brand:
Tömeg
27 kg
Méretek
42 × 42 × 40 cm
Felhasznált tüzelőanyag
Átlagos óránkénti fogyasztás
Használati fa hossza

300 mm

Hammú rács
Garancia

2 Év

Szögletes tűztér 90L, Öntöttvas ajtóval

Esemineu.ro büszkén mutatja be a Szögletes tűztér 90L Öntöttvas ajtóval modellt, amely kiváló választás azok számára, akik egy megbízható, hatékony és esztétikailag vonzó tűztérről álmodnak. Ez a különleges tűztér 27 kg tömegű és 42 × 42 × 40 cm méretű, ideális méret a tökéletes illeszkedéshez bármilyen térben.

A tűztér acélból, az ajtók pedig öntvényből készültek, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Ezek az anyagok ellenállnak a magas hőmérsékleteknek és megőrzik a tűztér integritását éveken át. A brikett és fa felhasználásával működik, ami rugalmasságot biztosít a tüzelőanyag-választásban. Az átlagos óránkénti fogyasztás csupán 2,6 kg, ami gazdaságos és hatékony égést tesz lehetővé.

A tűztérbe 300 mm hosszú tüzelőanyag helyezhető, ami a nagyobb méretű faanyagok felhasználását is lehetővé teszi. A hammú rács öntöttvasból készült, ami erős és tartós alapot biztosít a tűz számára.

A 90L Öntöttvas ajtó modell 2 év garanciával rendelkezik, ami a eSemineu.ro elkötelezettségét mutatja a minőség és az ügyfél elégedettség iránt. Ez a garancia biztosítja, hogy a vásárlók nyugodtan élvezhetik termékük előnyeit, tudva, hogy támogatás áll mögöttük.

Összességében, ez a szögletes tűztér kiválóan ötvözi a funkcionalitást, a megbízhatóságot és az esztétikai vonzerőt. Az acél és öntvény anyagok, a gazdaságos fogyasztás, a rugalmas tüzelőanyag-használat és a megbízható garancia mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a tűztér ideális választás legyen minden otthon számára.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szögletes tűztér 90L szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Több információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.