Acél Fatüzelésű Bojler 120L, Tűztér nélkül

73 889 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 6426340000939
Brand:
Tömeg
47 kg
Méretek
40 × 40 × 115 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyag
Anyagvastagság
A kémény csatlakozás átmérője
Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet
Garancia

2 Év

Acél Fatüzelésű Bojler 120L

Fedezze fel az esemineu.ro oldalon az FM által gyártott Acél boiler 120L-t, amely kiváló megoldást kínál a melegvíz-szükséglet kielégítésére minden háztartásban. Ez a termék 40 × 40 × 115 cm-es méreteivel jelentős 120 literes kapacitást biztosít, elegendő mennyiségű meleg vizet garantálva az Ön számára és családja számára.

7,5 kW teljesítményével ez a boiler gyors és hatékony vízmelegítést kínál, miközben az acélból készült 3 mm vastagságú anyaga hosszú távú tartósságot és ellenálló képességet biztosít. A 120 mm átmérőjű kémény csatlakozás lehetővé teszi a könnyű telepítést és a zökkenőmentes integrációt a meglévő rendszerekbe.

A maximális 3 bar üzemi nyomás és a beállítható maximális hőmérséklet gondoskodik a boiler biztonságos és hatékony működéséről minden körülmények között. Továbbá, a 2 év garancia hosszú távú nyugalomra ad lehetőséget, bizonyítva az FM elkötelezettségét a minőség és a megbízhatóság iránt.

Válassza az Acél boiler 120L-t az FM-től, ha egy megbízható, energiatakarékos és hosszan tartó megoldást keres a melegvíz-ellátásra. Az esemineu.ro kínálata egy olyan terméket tartalmaz, amely nem csupán a napi használati igényeket elégíti ki, hanem egyben hozzájárul otthona kényelméhez és fenntarthatóságához is.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Az Acél Fatüzelésű Bojler 120L szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.