Rusztikus Törtfehér Csikó cserépkályha, Fatüzelésű Cserépkályha jobbos/balos füst kivezetés, 10kW

288 004 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 451
Brand:
Tömeg
280 kg
Méretek
100 × 47 × 100 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

Rusztikus Törtfehér Csikó cserépkályha

A Hordozható krém csikó cserépkályha egy hagyományos készíttésű erdélyi kézműves cserépkályha, amely a régió gazdag örökségét tükrözi.

Csikó cserépkályha RusztikusFehér modell, ideális választás minden háztartás számára. Ez a Fatüzelésű Cserépkályha nemcsak gyönyörű, de 10kW teljesítménnyel rendelkezik, biztosítva a szükséges meleget. A Hordozható cserépkályha könnyen mozgatható, így bárhova elhelyezheted, ahol csak szükséged van rá.

A samottal bélelt cserépkályha hosszantartó meleget biztosít, míg a hagyományos készítésű erdélyi kézműves cserépkályha minden egyes darabja egyedi és különleges. Hőálló üveggel ellátott ajtója lehetővé teszi, hogy lásd a lángra lobbanó tüzet, emellett öntöttvas főzőlappal is rendelkezik, ami kiterjeszti a kályha funkcionalitását a főzés területére is.

Legyen szó a nappaliról vagy a konyháról, ez a főző és melegítő cserépkályha minden igényt kielégít. A Csikó cserépkályha tökéletes választás, ha szereted a hagyományos stílust és a modern hatékonyságot. A kályha 280 kg tömegű, méretei 100 × 47 × 100 cm, így robosztus, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz a ternek.

94 % hatékonysággal működik, ami biztosítja, hogy minden használt Brikett, Fa maximálisan kihasználásra kerüljön. A 28 cm hosszúságú fát befogadó tűztérrel rendelkezik, ami egyszerűsíti a tüzelőanyag-kezelést. Koszos fehér színben kapható, ami jól illeszkedik a legtöbb belsőépítészeti stílushoz.

A kémény csatlakozás átmérője 120 mm, ami lehetővé teszi, hogy Füstelvezetés történjen Bal, Jobb irányba, így rugalmasan illeszkedik a helyiséged kialakításához. Cserép és Öntöttvas ajtó hőálló üveggel, valamint öntvény főzőlap biztosítja, hogy ez a kályha hosszú éveken át a család meleg forrása maradjon.

Minden Csikó modell 2 Év garanciával érkezik, ami biztosítja a beruházás hosszú távú értékét. Látogass el az eSemineu.ro oldalára, és fedezd fel a Csikó cserépkályha RusztikusFehér modellt, amely tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak. Kényelmes, stílusos és gazdaságos – minden, amit egy modern otthonban szükséges.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a Rusztikus Törtfehér Csikó cserépkályha, eltömődhet a füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Rusztikus Törtfehér Csikó cserépkályha, Szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Fedezd fel az innovációt és a stílust a cserépkályhával, tökéletes választás a meleg otthonért és finom ételekért. Kattints a részletekért!

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.