Rusztikus Krém Norbo főző cserépkályha, Öntöttvas ajtóval Fekete acél keretbe építve 8kW

217 619 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 325
Brand:
Tömeg
200 kg
Méretek
105 × 60 × 75 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Szín
Tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 – 35 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Garancia

2 Év

Rusztikus Krém Norbo főző cserépkályha

Norbo főző cserépkályha egy kézműves Erdélyi cserépkályha, amely hagyományos eljárással kovácsoltvas keretre épített üvegezett ajtóval készül.

A Rusztikus Krém Norbo főző cserépkályha nem csupán egy egyszerű melegforrás otthonába, hanem egy stílusos és hatékony berendezés, amely hozzáad az otthon melegéhez és varázsához. Az 8kW-os teljesítmény garantálja, hogy még a legnagyobb terekben is kellemes hőérzetet biztosítson.

Az öntöttvas ajtó nem csupán esztétikailag vonzó, hanem funkcionalitását tekintve is kiváló. Az anyaga rendkívüli hőtartó képességgel rendelkezik, ami hozzájárul a kályha hatékonyságához. A fekete acél keret pedig nem csak a design-t emeli ki, hanem a kályha tartósságát is növeli.

A krémszínű kivitel lehetővé teszi, hogy az eszköz minden belső térbe tökéletesen illeszkedjen, legyen az modern, minimalista, vagy akár rusztikus stílusú otthon. A samottal belelt kialakítás pedig garantálja, hogy a kályha sokáig megőrizze a melegét, így Ön kevesebbet költ fűtésre és több időt tölthet el a meleg kályha előtt egy kellemes könyv vagy egy finom forró csoki társaságában.

Az esemineu.ro által kínált premium minőség nem csupán egy marketing fogás. A vállalat elkötelezett amellett, hogy vásárlóinak csak a legjobb minőségű termékeket kínálja. A választék is lenyűgöző: többféle modell közül választhat, így biztosan megtalálja azt, ami az Ön igényeihez és otthonához a legmegfelelőbb.

A hordozható kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy a kályhát könnyedén elhelyezze bárhol a házában vagy akár a teraszon is. Gondoljon csak bele: egy hideg téli estén a teraszon ücsörögve, egy takaró alatt, a hordozható krém cserépkályha melegében – nincs is ennél jobb.

Végezetül, de nem utolsósorban, az öntvény vasalat még strapabíróbbá és tartósabbá teszi a kályhát. Ne várjon tovább, tegye otthonát még melegebbé és stílusosabbá a Rusztikus Krém Norbo főző cserépkályhával!

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely kizárólag fűtésre és főzésre használható, hulladék égetésére nem alkalmas. Hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása eltömődhet. 

Ajánlott fokozatosan felfűteni a cserépkályhát, célszerű az első tűzrakásoknál nem erős tüzet gyújtani mivel nincs telyesen ki száradva. A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és min 130 cm vastagnak. Lásd a füstkivezető szerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Rusztikus Krém Norbo főző cserépkályha- Szállítás és Garancia:

Az Ön Rusztikus krém főző cserépkályháját biztonságosan és hatékonyan szállítjuk. A cserépkályha raklapra van rögzítve 16mm-es műanyag szalagokkal, hogy megakadályozzuk az esetleges leesést a szállítás során. A raklapon három soros fóliába csomagoljuk, hogy védelmet nyújtsunk a sérülések ellen. A cserépkályha további védelme érdekében légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk.

Mellékelt dokumentumok: Használati útmutató, Megfelelőségi Nyilatkozat és Garancialevelet biztosítunk a cserépkályhához.

Szállítási határidő:

  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a cserépkályha

Bízunk benne, hogy elégedett lesz a főző és melegítő cserépkályhával. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Még több cserépkályháért kattintson a hordozható-csempekályhák kategoriára

További információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

A főző cserépkályhát mat fekete vasalattal Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.

eSemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.