Rozsdamentes acél kazán spirállal 120L, FM

PRP: 3442 lei i

2999 lei

606 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 383
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

169.03 EUR x 24 months

Tömeg
35 kg
Méretek
40 × 40 × 115 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Maximális üzemi nyomás
A kémény csatlakozás átmérője
Szerpentin hossza (m)

Garancia

5 Év

Rozsdamentes acél kazán spirállal 120L

Esemineu.ro termékpalettáján a 120L rozsdamentes acél kazánt spirállal, egy kiváló választást azok számára, akik energiahatékony és megbízható fűtési megoldást keresnek. A kazán 35 kg tömegű, méretei pedig 40 × 40 × 115 cm, így kompakt kialakítása minden térbe illeszkedik. A 120 literes kapacitása bőséges melegvíz-ellátást biztosít.

A 7,5 kW teljesítményű kazán kiváló hatékonyságot nyújt, miközben a maximális üzemi nyomása 3 bar, ami biztonságos működést garantál. Az inox (más néven rozsdamentes acél) anyaga ellenáll a korróziónak, növelve a termék élettartamát.

A kémény csatlakozás átmérője 120 mm, ami egyszerűvé teszi a telepítést. A szerpentin, vagy spirál hossza 3 méter, ami optimális hőcserét tesz lehetővé, így növelve a rendszer hatékonyságát.

A Rozsdamentes acél kazán spirállal 120L -es modell 5 éves garanciával rendelkezik, ami biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot és ügyfél-elégedettséget. Ez a garancia a esemineu.ro elkötelezettségét tükrözi a minőség és tartósság felé.

Összességében, ez a kazán ideális választás azoknak, akik egy hosszú távú, energiatakarékos és megbízható fűtési megoldást keresnek. Az anyagminőség, a hatékony teljesítmény, és az ügyfélbarát garancia ötvözete biztosítja, hogy ez a termék hosszú éveken át magas színvonalú szolgáltatást nyújtson.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Fatüzelésű és elektromos acél kazán 120L szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.