Romane Crin csempekályha

6165 lei

1245 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 102
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

337.90 EUR x 24 months

Sobă de teracotă Romane Crin 9kW

Din 1906, la Teracota Mediaș, fiecare cahla este turnată, finisată, glazurată și pictată manual.

La prima folosire se incălzește numai plita din fontă si ușile din fontă, după 2 focuri începe să se incălzească și soba de teracotă.

Soba de teracotă pe lemne radiază căldura intreaga zi și noapte cu numai doua-trei focuri pe zi. Odată aprins focul, arde pănă se stinge singur, așa că nu este necesar să reaprovizionați focul. Eliminindu-se astfel riscul lemnelor care ar cădea din foc si folosirea părtilor fierbinti de metal de la ușa sobei de teracotă.

Atenție! Nu ardeți!

Resturi casnice, fibră lemnoasa lipită sau vopsită, sperplat sau plăci din particule din lemn sau alte resturi care contin amestecuri chimice artificiale, întrucăt otrăvurile nu ard, ci numai iși schimbă aspectul si cănd se aruncă in atmosferă duc la urmări imprevizibile. Soba este o instalație pentru încălzit, dar si pentru gătit. Dacă ardeți reziduri în sobă se înfundă gura de evacuare a fumului sobei de teracotă.

Sobele de teracotă Mediași pe lemne, sunt renumite pentru calitatea lor!

Este indicat la primele focuri sa nu faceti foc intens și să incălziti soba treptat. După 2 focuri incepe să se incălzească căptuseala din șamot si căramizile de teracotă după care incepe sa radieze căldura. Lungimea hornului (burlanului,coșului) trebuie să fie de minim 5 metri. Vezi instrucțiunile de montare coș pe partea din spatele certificatului de garanție.

Pentru mai multe produse din categoria sobe de teracotă click aici

Sobă de teracotă Romane Crin 9kW , de incălzit se livrează:  Produsul este fixat pe palet cu benzi din plastic de 16mm să nu cadă de pe palet in timpul livrării. Este învelit cu trei rănduri de folii. Folie cu bube din aer ca să nu se ciobească și folie strech.  Soba de teracotă este însoțit de manualul de utilizare, declarația de conformitate și certificatul de garanție.

Produsul este disponibil numai la comandă, termenul de executie si livrare aproximativ 60 zile!

Tu faci focul noi dăm confortul | eSemineu.ro

Tömeg
360 kg
Méretek
120 × 80 × 120 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Felhasznált tüzelőanyag

Maximális felület (mc)

Belső anyag
Capacitate rezervor combustibil (kg)

2,5

Csempe sorok

A kémény csatlakozás átmérője
Model

Romane Crin

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.