Termékek

Prémium Csikó cserépkályha Krém Rusztikus, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos kivitel, 10kW

3 499 lei

Törlés
Teljesítmény

Hatékonyság

94 %

Ajánlott Helyiség (m²)

18

Főzőlap méretei cm SZXM

56 X 48

Tűztér mérete cm MXSZXH

19 X 20 X 35

Sütő mérete cm MXSZXH

21 X 18 X 33

Szín

Tüzelőanyag

Füstcső mérete

Anyag

, ,

Füstkivezetés

,

Hosszúság/Szélesség

107 cm

Magasság

Mélység

Súly

Model

Csikó cserépkályha Krém Rusztikus

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Prémium Csikó cserépkályha Krém Rusztikus

​Kézműves Erdélyi cserépkályha, hagyományos eljárással kovácsoltvas keretre építve üvegezett ajtóval keszítjűk.

Különleges megjelenésű fatüzelésű csikó cserépkályha, mely tökéletesen ötvözi a hagyományos stílust a kiváló műszaki paraméterekkel. Finom módon adja át a hőt, csak tapintásra meleg. Nincsenek forró felületek vagy nyílt lángok, amelyek égési sérülést okozhatnak. A fűstelvezetés a felső részen található. A csempelapok tökéletesen egyenesek és kiválóan illeszkednek egymáshoz.  Az égési folyamat hatékonysága és a hőmérséklet hosszabb ideig tartó fenntartása az égéstérben található samott bélésnek köszönhető, öntöttvas ráccsal és hamutartóval van ellátva.  Használati fa hossza max. 30 cm.
A kályhák tűztere 30 mm vastag samottlapokból kerül kialakításra. Prémium minőségű termék, a beszerelése nem igényel szakmai tudást.

A kis csikó cserépkályha öntöttvas ajtóval és hőálló üveggel van felszerelve, amely akár 800° C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek. Első használatkor csak az öntöttvas ajtók és a cserép kályha teteje melegszik fel. 2 tűz után a samott bélés és a csempelapok elkezdenek felmelegedni, majd hőt sugároznak.  Napi két-három tüzel a kályha éjjel – nappal hőt sugároz.

Javaslat:

A maximális hatékonyság elérése érdekében: Égés közben tartsa nyitva a hamutartó ajtaját minimum egy ujjnyira. A tűz leégése után zárja be a hamutartót, hogy a levegő ne keringjen a kályhában, és a lehető leghosszabb ideig tartsa a hőt.  Száraz fa használata esetében a kandallóajtóban levő űveg mindig tiszta marad.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely kizárólag fűtésre és főzésre használható, hulladék égetésére nem alkalmas. Hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása eltömődhet. 

Ajánlott fokozatosan felfűteni a cserépkályhát, célszerű az első tűzrakásoknál nem erős tüzet gyújtani mivel nincs telyesen ki száradva. A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és 150 cm vastagnak. Lásd a füstkivezető szerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Még több cserépkályháért kattintson a hordozható-csempekályhák katekoriára

Szállítás:

Prémium Csikó cserépkályha Krém Rusztikus, a következő módon szállítjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon. Hogy szállítás közben ne tudjon leesni a raklapról. Három soros fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A cserépkályhához mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. A szállítási határidő Romániában 2-3 munkanap, Magyarország ra az átutalás utáni 5 munkanap alatt történik.

Kiszállítjuk Magyarország és egész Európa szerte.

eSemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “Prémium Csikó cserépkályha Krém Rusztikus, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos kivitel, 10kW”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár