Termékek

Prémium cserépkályha Zöld 4R, Szarvas mintázatú csempe, 9.8kW fatüzelésű

2 999 lei

Elfogyott

Teljesítmény

Füstcső mérete

Tüzelőanyag

,

Anyag

,

Szín

,

Hosszúság/szélesség

50,5 Cm

Mélység

Magasság

Súly

Model

Prémium Zöld Szarvas 4R

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Prémium cserépkályha Zöld 4R

Különleges megjelenésű a fatüzelésű kandalló tipusú cserépkályha, mely tökéletesen ötvözi a hagyományos stílust a kiváló műszaki paraméterekkel. A cserépkályha 4 sor csempével és a tetején Gránitlappal rendelkezik. Finom módon adja át a hőt, csak tapintásra meleg. Nincsenek forró felületek vagy nyílt lángok, amelyek égési sérülést okozhatnak. A füst elvezetés a főzőlap tetején található. A csempelapok tökéletesen egyenesek és kiválóan illeszkednek egymáshoz.  Az égési folyamat hatékonysága és a hőmérséklet hosszabb ideig tartó fenntartása az égéstérben található samott bélésnek köszönhető, öntöttvas ráccsal és hamutartóval van ellátva.  Használati fa hossza 30 cm Max.
A kályhák tűztere 30 mm vastag samottlapokból kerül kialakításra. Ez a termék Premium minőség.  A beszerelése nem igényel szakmai tudást.

A Vulcano 4 soros cserépkályha öntöttvas ajtóval és hőálló üveggel van felszerelve, amely akár 800° C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek. Első használatkor csak az öntöttvas ajtók és a kályha teteje melegszenek fel. 2 tűzrakás után a samott bélés és a csempelapok elkezdenek felmelegedni, majd hőt sugároznak. A kályha egész éjjel-nappal hőt sugároz, napi két-három tüzeléssel. Miután meggyújtották a tüzet, addig ég, amíg magától ki nem alszik.

Javaslat:

A maximális hatékonyság elérése érdekében: Égés közben javasoljuk, hogy tartsa nyitva a hamutartó ajtaját egy ujjnyira min. A tűz leégése után zárja be a hamutartót, hogy a levegő ne keringjen a kályhában, és a lehető legtovább tartsa a hőt. Ha száraz fát használunk, a kandallóajtóban lévő ablak tiszta marad.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely fűtésre, alkalmas és nem hulladék égetésére. Ha maradékot éget el a tűzhelyben, a cserépkályha tűzhely füstkivezető nyílása eltömődhet.

Célszerű az első tüzrakásoknál nem erős tüzet gyújtani, és fokozatosan felfűteni a kályhát. A füstkivezető kémény (cső) hossza legalább 5 méternek kell lennie. Lásd a füstkivezető szerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Még több cserépkályháért kattintson a hordozhato-csempekalyhak katekoriára

Szállítás:

Prémium cserépkályha Zöld 4R 4 soros, a következő modon szállitjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon, hogy szállítás közben ne tudjon az leesni a raklapról. Három soros fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A cserépkályhához mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. Ki szállitjuk Magyarország vagy egész Európa szerte. A szállítási határidő ha a termék készleten van az átutalás utáni 5 munkanap alatt történik.

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “Prémium cserépkályha Zöld 4R, Szarvas mintázatú csempe, 9.8kW fatüzelésű”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár