Norbo Barna cserépkályha üvegajtóval, Fekete vasalattal, Barna acélkeretbe építve 8kW

202 358 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 265
Brand:
Tömeg
190 kg
Méretek
105 × 60 × 75 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 – 35 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Garancia

2 Év

Norbo Barna cserépkályha üvegajtóval

A Norbo Barna cserépkályha üvegajtóval és fekete vasalattal, barna acél keretbe építve egy elegáns és hatékony fűtőberendezés, mely kiváló választás lehet az otthon melegének megteremtésére és kellemes hangulatának fokozására. Ez a kályha 8kW-os teljesítményével és sötétbarna színével tökéletesen illeszkedik a modern és klasszikus belső terekbe egyaránt.

A cserépkályha kiváló minőségű anyagokból készült, öntvény lábak, ajtók, főzőlap, tető és füstcső kivezetés biztosítják a tartósságot és megbízhatóságot. Az üvegajtó lehetővé teszi, hogy élvezze a tűz lángját, miközben a kályha hatékonyan fűti a helyiséget.

A füstcső mérete 120 mm, ami optimális füstelvezetést eredményez, és biztosítja a hatékony és környezetkímélő működést. A kályhának bal és jobb oldalon is rendelkezésre áll füstkivezetési lehetősége, így könnyen alkalmazkodik a helyiség adottságaihoz.

A Norbo Barna cserépkályha méretei 1050 mm hosszúságban, 610 mm mélységben és 760 mm magasságban érhetőek el, a súlya pedig 190 kg, ami stabilitást és biztonságot biztosít a használat során.

A kályha különböző tüzelőanyagokkal működik hatékonyan, így lehetőség van a brikett, szén és tűzifa használatára is. Ezáltal az üzemeltetése rugalmas és gazdaságos, így az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazítható.

A Norbo Barna cserépkályha nemcsak kiváló fűtőteljesítménnyel rendelkezik, de egyben esztétikus kiegészítője is lesz otthonának. Elegáns megjelenése és megbízható működése miatt hosszú távon garantáltan elégedett lesz vele. Ha olyan kályhát keres, amely meleggel és hangulattal tölti meg otthonát, akkor a Norbo Barna cserépkályha az ideális választás.

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.