Magdolna Prémium 140kW kazán, huzatszabályozóval

PRP: 41200 lei i

40999 lei

8283 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 218
Brand:
Tömeg
1266 kg
Méretek
81 × 181 × 151 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Rakodóajtó mérete (mm)
Víztartó térfogata
Maximális hőmérséklet
Grosimea tablei de oțel

5mm

Felhasznált tüzelőanyag
A kémény csatlakozás átmérője
Model

Cod produs KTMM.140.REG.TIR

Intézmények, ipari létesítmények vagy nagyobb területű lakóingatlanok számára a megfelelő választás a Magdolna Prémium 140kW kazán, huzatszabályozóval. Ez készletünk legnagyobb teljesítményű kazánja, amely 140 kW teljesítménnyel képes az egész épületet ellátni meleg vízzel és a központi fűtést működtetni.

Egyedülálló hatékonyságát, amely 84,4%, a minőségi alapanyagok és a fejlett technológia biztosítja. A kazán acéllemezből készült, hosszúsága és szélessége 810 mm, míg magassága 1510 mm. Mélysége pedig 1810 mm, ezáltal biztosítva a hatalmas fűtőkapacitást. Az ajtó méretei is hatalmasak, 830mm x 465mm, lehetővé téve a nagy mennyiségű tüzelőanyag könnyed betöltését.

A Magdolna Prémium 140kW kazán a kiváló műszaki jellemzők mellett nagyvonalú méreteivel és erős teljesítményével képes kielégíteni a legnagyobb igényeket is. Ez a kazán valódi értéket képvisel, és mivel legdrágább termékünk, garantáltan prémium szintű szolgáltatást biztosít.

Továbbá, a beépített huzatszabályozó segítségével a kazán működése még hatékonyabbá és gazdaságosabbá válik, a felhasznált tüzelőanyag mennyiségét és a kibocsátott hőmérsékletet is szabályozni lehet, ezzel tovább növelve a rendszer teljes hatékonyságát. A huzatszabályozó működése a következőképpen történik: amikor a kazán hőmérséklete eléri a beállított értéket, a huzatszabályozó csökkenti a bejövő levegő mennyiségét, amely lassítja a tüzelőanyag égését, és így megakadályozza a hő elvesztését a kéményen keresztül.

Vegye figyelembe, hogy a kazán kizárólag fűtésre használható, háztartási hulladék vagy vegyi anyagok égetése tilos. Amennyiben hulladék égetésre kerülne sor, a füstkivezető nyílása eltömődhet.

A csomag tartalmazza a beépítési, üzembe helyezési, használati és karbantartási utasításokat, egy automata huzatszabályozót, hőmérőt és hamutartót.

! A Magdolna Prémium 140kW kazán, a piac egyik legnagyobb teljesítményű és legdrágább terméke, de mindenképpen megtérülő befektetés, ha nagy területű épület melegvíz-ellátását és fűtését szeretnénk biztosítani hatékonyan és költséghatékonyan. !

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.