Termékek

Krém szinű Kis Csikó cserépkályha, Fatüzelésű cserépkályha jobbos/balos füst kivitel, 8kW

2 649 lei

Törlés
Teljesítmény

Ajánlott Helyiség (m²)

15

Főzőlap méretei cm SZXM

56 X 48

Tűztér mérete cm MXSZXH

15 X 19 X 30

Sütő mérete cm MXSZXH

20 X 19 X 33

Szín

Tüzelőanyag

,

Füstcső mérete

Anyag

, , ,

Füstkivezetés

,

Hosszúság/szélesség

950 mm

Mélység

Magasság

Súly

Model

MC2+V+F Venecia Krém

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Krém szinű Kis Csikó cserépkályha

Krém szinű Kis Csikó cserépkályha kézműves Erdélyi cserépkályha, amely hagyományos eljárással kovácsoltvas keretre épített üvegezett ajtóval készül. A különleges megjelenésű fa tűzelésű kis csikó cserépkályha kiválóan ötvözi a hagyományos stílust a magas műszaki paraméterekkel, finom módon adja át a hőt, és csak tapintásra meleg. A csempelapok tökéletesen egyenesek és kiválóan illeszkednek egymáshoz, míg a hatékonyság és a hőmérséklet hosszabb ideig tartó fenntartása az égéstérben található samott bélésnek köszönhető. A kályhák tűztere 30 mm vastag samottlapokból készül, a termék prémium minőségű, beszerelése pedig egyszerű.

Krém szinű Kis Csikó cserépkályha öntöttvas ajtóval és hőálló üveggel van felszerelve, amely akár 800° C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek. Első használatkor csak az öntöttvas ajtók és a cserépkályha teteje melegszik fel. A kályha napi két-három tüzeléssel éjjel-nappal hőt sugároz. Javasoljuk, hogy az égés közben tartsa nyitva a hamutartó ajtaját minimum egy ujjnyira, és a tűz leégése után zárja be a hamutartót a hő hosszabb ideig történő fenntartása érdekében.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely kizárólag fűtésre és főzésre használható, hulladék égetésére nem alkalmas. Hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása eltömődhet. 

Ajánlott fokozatosan felfűteni a cserépkályhát, célszerű az első tűzrakásoknál nem erős tüzet gyújtani mivel nincs telyesen ki száradva. A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és 130 cm vastagnak. Lásd a füstkivezető szerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Krém szinű Kis Csikó cserépkályha – Szállítás és Garancia

Az Ön Krém szinű Kis Csikó cserépkályháját biztonságosan és hatékonyan szállítjuk. A cserépkályha raklapra van rögzítve 16mm-es műanyag szalagokkal, hogy megakadályozzuk az esetleges leesést a szállítás során. A raklapon három soros fóliába csomagoljuk, hogy védelmet nyújtsunk a sérülések ellen. A cserépkályha további védelme érdekében légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk.

Mellékelt dokumentumok: Használati útmutató, Megfelelőségi Nyilatkozat és Garancialevelet biztosítunk a cserépkályhához.

Szállítási határidő:
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a cserépkályha

Bízunk benne, hogy elégedett lesz a Krém szinű Kis Csikó cserépkályhával. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Még több cserépkályháért kattintson a hordozható-csempekályhák kategoriára

További információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

Krém szinű Kis Csikó Cserépkályhánkat Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.

eSemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Értékelések megjelenítése minden nyelven (4)

Legyen Ön az első, aki értékeli “Krém szinű Kis Csikó cserépkályha, Fatüzelésű cserépkályha jobbos/balos füst kivitel, 8kW”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár