KesselTech 30kW vegyestüzelésű kazán, Acél vegyestüzelésű kazán, Húzatszabályozóval

404 794 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Tömeg
210 kg
Méretek
58 × 67 × 109 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Rakodóajtó mérete (mm)
Víztartó térfogata
Maximális hőmérséklet
Grosimea tablei de oțel

5mm

Felhasznált tüzelőanyag
Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Gyártói termékkód
Model

KesselTech 30 kW

A KesselTech 30kW vegyestüzelésű kazán ideális választás olyan otthonok számára, ahol a hatékony fűtés mellett fontos a hangulatos és esztétikus kialakítás is. Alkalmazható egész ház vagy nagyobb lakások fűtésére, garantálva a meleget a hideg téli hónapokban.

A 30 kW kazán továbbá ideális forrás lehet a fürdővíz és a mosogatóvíz felmelegítésére is, ami nemcsak a fűtési költségeket csökkentheti.

Az Prémium 30kW kazán egyesíti a kandalló és a kazán jellegzetes tulajdonságait, magas hőteljesítménnyel rendelkezve, amely lehetővé teszi egy teljes ház komfortos fűtését. A termék lenyűgöző esztétikával rendelkezik, melyet az üvegezett felületei biztosítanak, ezzel nem csak a hőt sugározza, hanem szemet gyönyörködtető látványt is kínál.

Az Aqua Prémium 30 Kw kazánként működve a beépített helyiséget melegíti fel az üvegfelületen keresztül, így élvezhető a tűz látványát. Emellett a készülékben található vízterekkel felszerelve kazánként is működik. A vízterek lehetővé teszik, hogy a készülék teljesítményének egy részét a fűtési rendszerben lévő víz felmelegítésére fordítsa.

A készülék a beépített vízteres hőcserélőn keresztül felmelegíti a vizet a tüzelés során. A meleg víz ezután a fűtésrendszer csövein át eljut a radiátorokba vagy más fűtőberendezésekbe. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a kazán által előállított hő akár a lakás legtávolabbi pontjára is eljusson.

KesselTech 30kW vegyestüzelésű kazán kitűnő kialakítása lehetővé teszi, hogy a fürdővíz vagy a mosogatóvíz felmelegítésére is használható legyen.

KesselTech 30kW vegyestüzelésű kazán mindent kínál, amire egy otthonnak szüksége lehet a meleg és a kényelem biztosítása érdekében. Innovatív tervezése és nagy teljesítménye ideális választás bármely otthon számára.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.